Tihi_Bandit
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poena
- 170
jel kopa neko odavde DGB (sem mene)?
koji je to koin daj neki info
da li je neko pokusao nesto da proda ili kupi na www.coinmarket.io, izgleda da ne rade
da li je neko pokusao nesto da proda ili kupi na www.coinmarket.io, izgleda da ne rade
^To zavisi od pool-a valjda? Gde kopas?
Kurs je bio oko 0.000165 kad sam pisao to gore, a oko 2h je skocio na 0.000220. Ne znam gde ce se ustaliti, problem je i ovaj coinmarket.io koji je stalno nedostupan. Inace, ne deluje mi toliko ozbiljno kao KDC i DGB, ali izgled nekad i vara. Verovatno cu prodavati na prvi pump.
pa lepo ti pise ako znas engleski..moras da prihvatis terms of service iliti uslove koriscenja prvoljudi da li je neko skoro probao da proda ili kupi kdc na coinmarket.io, jer meni od nocas nece ni da proda ni da kupi (a na stanju imam nekoliko hiljada koliko i treba da bude, , ali ne mogu nista sa njima)
ispisuje mi
Terms of service not accepted
Teras me na offtopic
Definivno nam treba tema za ove sveze altove, uglavnom za one koji nisu na Coinwarz i Criptsy. Tesko je da se pohvata sve, uvek nesto promakne.
Moze i sad ako ne trcis odmah da svaki kdc zamenis za btcNestabilnost Coinmarketa je unistila KDC...steta,a moglo je lepo da se zaradi na njemu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari