Šta je novo?

Klondike Coin, Join the Goldrush

Skines novi sa njihovog sajta i prekopiras preko starog. Za svaki slucaj sacuvaj wallet.dat negde. A update znaci da su ubacili da je dif retarged od bloka 32000 na svakom bloku a ne na 24 sata kao ranije. Cisto da bi se zastitili od multipoolova i da ne bi doslo da se dif digne nenormalno pa da ne moze posle da se vrati kad se od jednom smanji snaga na mrezi.

*** meni neko sa bitcoin talk'a rekao da obrisem stari i instaliram novi. (al back upovao sam stari)
ja tako i uradio al nista, tamo su mi coini koje sam imao al ne syncrhonizje nista.. 3 sata kasnim inace...

Ne znam sta da ti kazem ja sam od skoro u rudarskim vodama. Ja sam uradio onako kao sto ti napisah i sinhronizovao se bez problema.

Na http://kdc.cryptofountain.com/ su mi skidali 0.2 coina na sat vremena...samo sam gledao kako nestaje... zatrazio sam rucnu isplatu i umesto 0.2 provizije naplatili mi 0.3 iako tako pise... Kakvi sitni prevaranti...

Evo ja pogledao sada i vidim da su mi svaki put (auto isplata na 10KDC) skinuli po 0,3 tj. ako dobro računam skidaju 3%...koliko je na ostalim (i kojim) pool-ovima?

Ja sam na kdc.smalltimeminer.com. Podesio sam auto isplatu na 20. Sad sam proverio proviziju, skinuli mi 0.1.

ja sam na coinarmy, autoisplatu sam stavio na 100 i fee je 0.1 po svakoj isplati

Na http://kdc.cryptofountain.com/ su mi skidali 0.2 coina na sat vremena...samo sam gledao kako nestaje... zatrazio sam rucnu isplatu i umesto 0.2 provizije naplatili mi 0.3 iako tako pise... Kakvi sitni prevaranti...

Cryptofountain je bio hakovan i nisi jedini slucaj kome su promenili adresu i podesili da ide auto isplata na njihovu adresu. Ako imas iste sifre i korisnicka imena i na nekom drugom poolu menjaj to sto pre. Neku su pukli i po vise hiljada KDC-a na taj nacin, eno pise na zvanicnom KDC threadu zalili se ljudi.

Poslednja izmena:
Malo po malo....i nakupi se...cena solidna.... daj i mi neki pool da napravimo....i da batalimo kopanje :) $$$$$$

zakidaju mamu li im... i to jos dok ti obracunava, npr confirme imam oko 3, unconfirmed oko 17,4, a na kraju kad obracuna total imam 19,8

Nije bitno što uzimaju, bitno da u "account information" piše :
This pool does not apply fees and you are not donating.
Odo ja na drugi pool ovaj je teško :wc:

edit:
Jel može jedan invite na CoinArmy :wave:
Only invited users are allowed to register.

Poslednja izmena:
Jel ima neko objasnjenje za ovo...?!Rig ili nesto ''novo'' ?!
lik kopa na CoinArmy...
pored njega ostasmo sirocici... :(

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    6 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
Hahahaha...a drugi ispod njega 10...
Po trenutnoj ceni pravi/e 1.42 BTC dnevno...

Poslednja izmena:
pa decko ulozio, to je verovatno neki seik muhamed sta vec, ulazu ljudi u poso, sad nama niko nije kriv sto se stiskamo jedva i za ovo

izasao obavezni update

Source https://github.com/klondikecoin/klondikecoin
Win http://klondikecoin.com/downloads/KlondikeForWindows.zip
Mac: < coming soon >

Poslednja izmena:
@nesic to za wallet, ono od juce?

inace: DGB mreza od jutro do sada porasla duplo i ide jos u vis, a cena trenutno nesto vise od udvostrucene, a isla je skoro i do 3x
a KDC mreza skoro ista, cena nekih 30% skocila, bice i tu ludnica jos malo....
probajte oba da kopate al forsirajte DGB, a KDC cekajte da padne dif
moj savet, nije obavezujuci, cisto da javim.... :)

Poslednja izmena:
da ono jucew je bio samo za pool a sad je izasao i za nas obicne?

Ja jos juce updatovao, ovaj link sto si poslao vidim da imam isti wallet

aha, e *** ne mogu da editujem post da izbrisem, da se ne ponavljam

bajdiver pada diff na kondike a raste na digibyte

ma sad je ludnica, ova dva alta tiho i necujno je.bu kevu.. pa je.beni dgb pravi preko 2% btc'a po MH/s
EEEJ, pa to nema nigde :)
al evo i dogy se sada dize, a EAC je vrh za kopanje pogotovo po ovom difu i ok ceni, i on pravi dosta, a i moj favorit je za ubuduce :D

KDC ce narednih 700 blokova imati diff 9, pa onda sledi 400 blokova na nekom niskom diff-u (4?), a posle krece dinamicko odredjivanje tezine. Tad ce se videti koliko ljudi je spremno da usmeri hashpower na ovaj koin. Znam po sebi, nisam kopao uopste na diff 9, ali cim je padao na 5, prebacivao sam masinu na KDC. Tako rade i mnogi drugi, zbog toga je takav hashrate trenutno.

evo i ja sam se sad prebacio, dok ne dodje pdo bloka 32000, posle toga diff se podesava posle svakog bloka

Vrh Dno