Šta je novo?

Klondike Coin, Join the Goldrush

Kakvo je stanje sa konfirmacijama? Posle koliko legne transakcije u konfirmacijama i vremenu izrazeno?

Ja sam poceo da ga kopam od starta, al sam ja sa mojih bednih 175 kH/s mali igrac pa se nisam ovajdio nesto previse... A sto se tice coinmarket.io menjacnice deposit i withdraw rade skoro pa instant. Pokupovao sam nesto malo KDC-a bez ikakvih problema.

Glasanje za dodavanje na CrAptsy:
A request to add KlondikeCoin (KDC)

[youtube]QkAtk6x1gNk[/youtube]

Poslednja izmena:
kako otvoriti nalog na ovoj menjacnici, mene izbacuje non stop...

Edit : verovatno zato sto je off line :)

Poslednja izmena:
ljudi jel neko isplacivao nesto sa coinmarket-a , il cu ja morati prvi da ga probijem :) ?

moraces prvi mada meni ne radi sajt jos od sinoc

radi sajt sve u 16.. i brz je do jaja, valjda ce da zazivi.. sad kad prodam videcu dal mogu da izvucem ovu bedu od 2% btc-a pa javljma (naraavno prvo moram da prodam (

edit : poslao 1.5% nazad na btc-e. pise da je poslato, ima kod blockhaina ispisan da pratis transakciju.. valjda ce stici
edit 2 : ma sve stiglo uredno, znaci idemo - radimo

Poslednja izmena:
kopa li neko ovo, sa oko 5Mh ima se oko 900 koina, cuvati, prodavati odmah, cekati neku cenu?

Poslednja izmena:
ja imam oko 150,sad sam na dgb pa cu se vratiti na ovaj koin kad mu padne dif

Ja cu da cuvam. Diff je malo velik pa treba sacekati sledecu promjenu. Imam malo preko 1k za 2 dana sa 1.7mh/s

mozda se desi pump kao za kerove, sta znam, cuvacu ih, sad se prebacih malo na ovaj dgb, dok ne naraste diff
ako ovo ikad dodje do vrednosti oko 1btc istovaram se odma

šta bre da vredi 1 btc? :D

ma lupa,vidis da je poludeo covek kad je video sledecu promenu difa za ltc :) :D
AL Ok je KDC za kopanje, samo rokajte!

nije mi stavio ceo post :D do vrednosti oko 1btc za oovo sto ja imam :p

Oni tamo na KDC threadu pricaju da mu je realna cena za mesec ipo dva oko 0.001BTC ili oko 1$.

So, how is it that you plan to get to the 1 USD?

Just use math....

Currently you're mining around 300 coins per day, with the next difficulty we will hit 200 coins per day, lets wait 70 days for the block reduce and you mine 100 coins per day. So difficulty need to increase to 70!!! and we have $1 per coin. Easy math....!!!!!

Poslednja izmena:
izgleda da me je neko zakinuo ili www.coinmarket.io ili btc'e laguje poprilicno... u svakom slucaju vec dva sata cekam da mi legne mali deo btc'a na btc'e a njega nema ni u najavi (ni 0 confirmation) jer zna neko jel sve ok sa btc'e depositima?

EDIT: ipak je bilo do btc'e **** im pas..... sve je ok povlacim izjavu za coinmarket

Poslednja izmena:
Sta se sad najvise isplati od ovih alt valuta kopati?

ima jedno 5 komada ne zna čovek za šta da se odluči :D

Kopajte sve redom pa kako se koji napumpa istresajte se :)

ima ta opcija, a ima i coina koji odmah donose lepu zaradu, čist mine and dump da radiš... teške odluke :D

Neki dobar pool a da nisu zatvorene registracije?

coinarmy
u pocetku bas i nije bio sjajan ali sad sam zadovoljan...
invalid sharova imam oko 1% i za sada nisam primetio da kradu ;)

nesto mi ovaj coin army cudno radi
plus drugu karticu ko i da nemam, radi na 14 khs pa sam je iskljucio.
dal je to do kdc il je do cgminera problem
od 280 mhs mreze ovaj pool drzi 172
ono 51% nevazi za kdc

Poslednja izmena:
predjo i ja na coinarmy pa da vidim ima dosta kopaca u odnosu na kdc.hashwithme.com gde sam bio

ATTENTION - MANDATORY UPDATE

A Mandatory update has been released which must be implemented prior to block 32,000. Service providers please update your wallets. Windows wallets will follow shortly.This update introduces kimotos gravity well to ensure we do not get stuck at a high diff when large miners come along and leave.

wtf, sta to znaci, kako da updatujem wallet? sta da radim sa starim i lovom u njemu?

Nazad
Vrh Dno