Jeste da je Muse kontroverzna itd. ali zimi niko nije na nju kukao... jeste najveca mana je visoka modulacija i rezim on/off na dobrom plusu
Kod mene je dosta tiha u odnosu na Amber 9 Pemium, DF 5-8min(pravi DF) kontrolni odradi na neki 4h koji traje 2-3min
Druze klima ti ispravna 100%
Takav je rad kod MHI SRK model ne samo kod 20/25 nego isto i kod 35/50
Bas sam mnogo u zadnje vreme citao u drugom forumu(bugarski) ne onaj sto si mi poslao u PN nego u drugi...
Imaju automatski skok modulacije ispod -2c ---> znaci radu na 200w i cim bude -2c ugase na 2-3min i ponovo krenu sa 600-800w i brzo spuste na 400w i tako krece kod mnogi rezim on/off Na plusu krece On/Off sa algoritam 5min/3min ---> 5min rade, 3min pauza
Sto se tice izmenjivaca i DF na 35min ---> oni imaju takav blesavi software da cim bude velika vlaznost i minusi da ona radi kontrolni DF na 35min... cim nema vlaznosti oni guraju bez kontrolni DF nego odrade pravi DF kad moraju

Takodje isto imaju cim odrade na minusu 10 puta on/off (5min/3min) obavezno mora da odrade jedan kontrolni DF
Evo jedan gafikon od jednog clana kako mu radi srk20zs
Tacno se vidi modulacija je na minusu preko 400w takodje radi mu jos kao on/off + DF na svaki sat, cim bude blagi plus pada na 200w... kad je jos malo toplije krece rezim on/off 5min/3min ---> 7-8komada na sat
Pogledajte prilog 484000
Pogledajte prilog 484001
Nije to samo kod jednog nego sigurno kod 50clana i vise od 2019-2025 da li srk20,25,35
Krece od motora turbine sto pocinje da skripi, kod prve serije isto i plastika unutrasnje pukle (sto svi kazu da je bas loseg kvaliteta)... pa sve do spoljasne kad krene da drnda
Ima mnogo klipova sto sam video...
Od 50 clanova i vise ima mozda 5-6 sto su zadovoljni... E sad kako su zadovoljni pitaj boga... mozda kao ovde sto nema nikakav DF itd.

Sam znas da sam bas dugo pikirao SRK35 ali brate posle svi ovi komentari, slike i klipova ne samo kod Bugari nego i kod Nemci pa sve do australije (na hladjenje) onda Hvala

Da mi drnda rezim 5min/3min i to je kao neki kultura rada + da mi kove kontrolni na 35min

Onda je Muse iako je kontrovezna tata mata, a od Amber 9 da ne pricam
Sto se tice ZSX takodje ima mane ali ne toliko kao SRK
Najveca mana je da posle neko vreme pocinje da drnda mehanizam one lopate ili kod prve serije radila lopata sta ona hoce....
Veoma je tiha to svaki kaze ali plastika isto veoma jeftino sto se moze dole u prvom klipu kod rusa vidi na 5min
Mehanizam lopate: