Isti slucaj, ali kad pogledas gde das tih nekih par hiljada dinara ispada da za nesto sto ti ostane pokusavas da ustedis, REWI ima za 57000rsd. Zvao pre neki dan u jednoj prodavnici bas za ovaj model i prodavac kao cek cek kako je ovaj VIVAX ovako skup, da nije neka greska, proverio i kao ne znam sto je ovakva cena za VIVAXBudžet mu je bio oko 400e, ne verujem da ce hteti ni ovaj hisense da uzme da u razmatranje, rewi je malo skuplji
Klasika.. Dodaj jos samo 5000din 😅
I tako svake nedelje dok tražimo nesto da se kupi 😅
Jel' to pričaš za LUCA? Pošto ništa od toga nema na LTCA i LMCE, iz iskustva.Ne moram ja nista da prikazujem, sam si rekao da koriste kompresore od 6 razlicitih proizvodjaca, dok ostali koriste svoje. Dakle, poluproizvod.
Ljudima je elektronika masovno crkavala, budj se osecala kod 5-6 ljudi samo na ovom forumu, zupcanici svima pucali, samo je pitanje vremena, EEV skripi kada se optereti klima, lose odrzava temperaturu i modulira isprogramirano, cak i kada ne treba, po cenu neodrzavanja temperature ne bi li pokusala lazno da bude sto ekonomicnija.
Zapravo, jako prost nacin rada klime.
Nista kod mene navodno nije, jedinom mi radi kamera na telefonu pa sam tu ekskluzivnu funkciju telefona iskoristio i da okacim ovde kako zaista radi jedna Fujitsu klima od 100k dinara.
Na vise strana su ozbiljne strane firme koje godisnje ugradjuju na desetine hiljada klima govorile da izbegavaju Fujitsu brend zbog toga sto im se kvalitet istih lose pokazao.
Iste te firme ne prodaju kineske klime, vec japanske, ali kao sto sam spomenuo, najcesce Daikin i Mitsubishi, pa neki i Panasonic, a vise cene Samsung od Fujitsua.
Jedan od razloga zašto više i ne čitam ovu temu kad ovakva baljezganja (bukvalno) ovde prolaze bez sankcija.Pozdrav, ako hoces kvalitet, zaobidji Fujitsu, jer su po kvalitetu poznati samo na ovom forumu, a od Japanaca gledaj Daikin, Mitsubishi i Panasonic.
Može i Gree Viola za 54k. Verovatno su slične, pojma nemam.Budžet mu je bio oko 400e, ne verujem da ce hteti ni ovaj hisense da uzme da u razmatranje, rewi je malo skuplji
Klasika.. Dodaj jos samo 5000din 😅
I tako svake nedelje dok tražimo nesto da se kupi 😅
Pa eto, smrad iz klime koji ima samo na Fujitsu-u nije resiv i nece uvoznik da ga prizna kao kvar i resi. Ako se ne varam, za Gree su nekome pare vratili, kao i za Mideu zbog lose modulacije?Ja bar kazem koji su problemi i da su uvek resivi. Kod drugih bas i nisu a svasta smo se nacitali ovde i za Panasonic, Mitsubishi itd.
Ako si u saobracaju i imas vremena za forum i ove gluposti pa, ne znam sta bi rekao.
Za pljuvanje, kome da kazem, ko je IKAD igde napisao da su Fujitsu klime za izbegavanje? I koje napisao da su Gree za izbegavanje? Violu i Amber ima taj drugar i posto je zadovoljan uzeo za deciju sobu Muse, i? Sta je sad, sto ne radi kako treba? Sto uvoznik ne resi problem, ne zameni uredjaj, vrati pare? Nista, i to je po tebi ok?
Gledaj put ispred sebe, treba jos ovde i na dusi da te nosim kad te neki kurir odnese na onaj svet, ne daj Boze 😎
Ako ti ne odgovara kako radi midea extreme 12, ti bi pored gree muse uzeo omcu i obesio se. Za 9ku ti verujem da ne radi lepo, ali za 12 bas i ne, nije jasno zasto koristis I feel kada ta klima lepo radi bez toga, jedino sto nastavi da duva kada ugasi kimpresor na grejanju, ali realno za 55000 din sta da ocekujes, plus dobijes cevi, rozetnu, kabl za instalaciju, kada se savere toliko kosta vox klima, a daikin je tacno duplo skuplji.Pomenuo Gree Amber nisam. Ovde su na sva usta hvaljene te iste Midea Xtreme klime koje su bukvalno poluproizvod, a meni je iz tog jednog iskustva sa te dve Midea klime dovoljno da ocenim njihov rad u odnosu na Daikin koji sad imam. Nikada više neću kupiti klime kineskih proizvođača, a ti možeš to da tumačiš kako god hoćeš. Kineski proizvodi su nadaleko poznati kao fuš roba, jednom sam se opekao i više nikad.
Smrad ukazuje da nije lepo oprana unutrasnja jedinica. Dao sam ti savet kako da uradis jer pasivno pranje i ispiranje mozda nije ocistilo sve iz izmenjivaca, mi to i ne mozemo da vidimo.Pa eto, smrad iz klime koji ima samo na Fujitsu-u nije resiv i nece uvoznik da ga prizna kao kvar i resi. Ako se ne varam, za Gree su nekome pare vratili, kao i za Mideu zbog lose modulacije?
Za ovo sa snimka Fujitsu klime i neodrzavanjem temperature kao na Mise kod mene su takodje rekli da je sve ok.
koju klimu si stavio u 9kv?Jedno pitanje dok ne zatvore temu ili se ne pobijete 😂
Pravio bih neki element sa fiokama i policama ispod klime. Soba je 9 kvadrata. Koliko prostora klimi da ostavim sa donje strane, da moze da greje nesmetano?
Tako sam i planirao, dole da idu fioke, 40-45CM dubine, gore da idu neke police 20-25cm dubine. Te police ne bi trebalo da smetaju klimi, necu ih pribiti uz klimu svakako.To ces sam morati da izmeris, upalis fan mode na max, spustis krilca u polozaj kao kada grejes, uzmes metar i izmeris dokle ti duva vazduh. Sto je nizi ormaric, to moze dublji da bude. A takodje moze i u 2 nivoa, gore plici, dole dublji..
Fujitsu 07LMCE. Ta soba se nije koristila do sada, krenuce za neki dan da se koristi. Ovako sto sam testirao, deluje da je dobar izbor za malu sobu.koju klimu si stavio u 9kv?
kako se ponasa ?
imam istu prostoriju
Kod mene je to otprilike 1 metar od klime. Polica svojim položajem rasipa toplotu, tj. za 9 kvadrata nece biti nista. problem bi bio da greje vecu povrsinu pa se toplota nebi sirila do kraja.ali samo opusteno pravi i uzivaj...Jedno pitanje dok ne zatvore temu ili se ne pobijete 😂
Pravio bih neki element sa fiokama i policama ispod klime. Soba je 9 kvadrata. Koliko prostora klimi da ostavim sa donje strane, da moze da greje nesmetano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari