Da li ti se nakon godinu dana ponovo javljala ova greška?samo da javim da nakon sto sam iskljucio iz uticnice na 20min i ocistio filtere ne prikazuje E8 error u ovih nekoliko dana. hvala proleter !
Ja sam je pre 20 dana bez ugradnje platio 72 000 dinara (uz nju je dosao i wifi modul). Iskreno sumnjam da je ikad bila 52 000.Midea BREEZELESS 12-ca za 5 meseci poskupela skoro 20.000 din. 😊
pa ne znam tacno da li nakon godinu dana,ali i ako se javila jos jednom definitivno to su filteri.uglavnom nikakvih problema nisam imao,samo redovno cistiti filtere,nisam je gasio ni jedne zime po 5 meseci sigurno.Da li ti se nakon godinu dana ponovo javljala ova greška?
Wifi ready znaci da ti treba wifi adapter, obicno lici na usb fles, kosta par hiljada i ukljuci se na unutrasnju jedinicu gde kaze uputstvo, uglavnom ispod poklopca.Kupio sam " Vivax Inverter klima ACP-12CH35AEMI " , na kutiji piše WiFi Ready, da li to znači da već ima u sebi ili može da se dogradi? Ako već ima u sebi, kako podesiti?
Tako rade midea klime, podigne krilca i iskljuci kompresor dok nastavi da duva na najslabije, to nema veze sa modulacijom jer kompresor tada ne radi, to se proveri sa meracem potrosnje.Kad je stavim na grejanje, krene da greje i dostigne zadanu temperaturu u sobi a onda krene da duva slabije ali hladniji vazduh. Dok sedim za računarom tačno osetim kad krene da struji taj vazduh, je l to normalno?
Pa i na 300W će da duva hladnjikavo. Tom logikom je bolja varijanta kad ne modulira toliko nisko već se gasi kad postigne temperaturu.Pa da , to se kaze - inverter ima dobru kulturu rada - ali ima ljudi koji ne vole tako.
Treba ipak birati klime sa otprilike 300 w najnize modulacije ne ispod toga pa i neka radi kao on / off bas me briga samo da ne duva hladnjikavo.
U dnevnoj 12-ica u dečijoj 9-ka.Zdravo svima!
Potrebna mi je pomoć prijatelja, publike, pola – pola,... 😁! U planu sam da se naredne zime grejem inverterima, a pošto se do sada sa njima nisam sretao, svaka pomoć je dobrodošla. Stan je oko 60m2 na 2. spratu zgrade. Zidovi su betonski blokovi, sa unutrašnje strane izlepljeni stiroporom 2cm, u dnevnom boravku zalepljen spolja stiropor 10cm. Stolarija drvena diskutabilnog kvaliteta, samo je dnevni boravak pokriven roletnama. Namena invertera je za grejanje kao primarni izvor. Spreman sam da uložim do 150 hiljada za to.
Na slici je raspored prostorija u stanu.
Za sad bih uložio u dve inverter klime (za dnevnu i dečiju sobu), a naredne bih možda ubacio još jednu na mestu gde mi se sada trenutno nalazi on/off klima.
Koje klime odabrati 9+9
btu, 12+9btu, 12+12btu i naravno kog proizvođača? Napomenuo bih da u dnevnom boravku nemam mogućnosti da klimu postavim na spoljni zid jer su celom dužinom prozori i vrata od trase.
Hvala unapred!
I ja bih tako kao ti, klime na mestima gde si zamislio, kuhinja se svakako greje malo pasivno od spremanja, imas tu on/off ako zafali... Stanovi pored se greju? To mnogo olaksava stvar, stanovi su dosta topliji od kuca.Zdravo svima!
Potrebna mi je pomoć prijatelja, publike, pola – pola,... 😁! U planu sam da se naredne zime grejem inverterima, a pošto se do sada sa njima nisam sretao, svaka pomoć je dobrodošla. Stan je oko 60m2 na 2. spratu zgrade. Zidovi su betonski blokovi, sa unutrašnje strane izlepljeni stiroporom 2cm, u dnevnom boravku zalepljen spolja stiropor 10cm. Stolarija drvena diskutabilnog kvaliteta, samo je dnevni boravak pokriven roletnama. Namena invertera je za grejanje kao primarni izvor. Spreman sam da uložim do 150 hiljada za to.
Na slici je raspored prostorija u stanu.
Za sad bih uložio u dve inverter klime (za dnevnu i dečiju sobu), a naredne bih možda ubacio još jednu na mestu gde mi se sada trenutno nalazi on/off klima.
Koje klime odabrati 9+9
btu, 12+9btu, 12+12btu i naravno kog proizvođača? Napomenuo bih da u dnevnom boravku nemam mogućnosti da klimu postavim na spoljni zid jer su celom dužinom prozori i vrata od trase.
Hvala unapred!
Fujitsu 12 LLCE ili General 12 LMCA/LMCE, šta nađeš. Te klime mogu da greju taj prostor bez problema u slučaju nestanka centralnog.Posto sam se uselio u svoj stan, opremio ga i sada je dosla na red da se kupi klima uredjaj. Potrebna mi je inverter klima prvenstveno za hladjenje i za dogrevanje u prelaznim periodima. Izolacija je 15 cm kamene vune, stan mi je ususkan sa svih strana. Povrsina koju bi klima hladila i zagrevala je 27 kvadrata. Molio bi za pomoc jer prvi put kupujem klimu. Ne bi da dajem i neke basnoslovne sume...do 65.000 dinara maksimum. Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari