Ne moze ni dve. Ako je lupam, 2x75 kvm posto ima dva sprata, 4 klime treba minimumNe moze jedna klima na 150kv nikako
Da li je ovo preporuka inverter klime i za hlađenje, ili ima bolji izbor?Hisense energy pro plus/nordic/energy x.
Sasvim solidna klima i za hladjenje i za grejanje od mene samo preporuke.Da li je ovo preporuka inverter klime i za hlađenje, ili ima bolji izbor?
Uuu, ispade ugradnja sobnih klima ozbiljna nauka. Steta sto kod nas jos nema ovakvih modela pa bi naucnici manje drali.Ako nikad nisi ugradjivao klime tesko ces to uraditi po PS u, pa da si 100 puta inzjinjer! Bolje plati ugradnju i sa tim inzinjerskim znanjem nadgledaj i uči, ako su majstori neki krsteni!
Ne mogu da se složim....Vec moramo da se glupiramo s pertlanjem,
Uuu, ispade ugradnja sobnih klima ozbiljna nauka. Steta sto kod nas jos nema ovakvih modela pa bi naucnici manje drali.
Vec moramo da se glupiramo s pertlanjem, najglupljim nacinom spajanja cevi na svetu
Imaš neku sliku tih spojnica?Koristili vodovodne spojnice ili nisu pravilno pripremili cevi.
Ja sam 2023 god ugradio tri voxa, sto se tice garancije, ona je bezuslovna 5 god. Serviseri koji su mi ugradili su mi rekli, samo da cistim filtere bar jednom mesecno,overili garanciju i otisli.Ovo za VOX nije tacno, ja nisam radio nikakve godisnje servise (osim sam sto sam prao) i ove godine (cetvrta od kupovine) mi zamenili motor turbine koji je skripao, nista nisam placao.
Imaš na tržištu prozorskih klima koliko hoćeš ali cena im je od nekih 35-40k pa nadalje. Neprevazidjene su EI Niš a za to treba juriti gde ruše neku firmu zaraslu u korov ako ih još ima.Kako je vreme došlo, još ću morati da investiram u kućnu dvodelnu. Šteta što nema onih starih tipa prozorskih kao u americi. Moj prijatelj je kupio par takvih is američke ambasade pre puno godina i još uvek rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari