Boy_81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.12.2022
- Poena
- 155
Ako sam u pravu Zenica je bar mislim neki centar srednje bosne ?Srednja Bosna, FTXF60D.
Ako sam u pravu Zenica je bar mislim neki centar srednje bosne ?Srednja Bosna, FTXF60D.
Travnik,cevapiAko sam u pravu Zenica je bar mislim neki centar srednje bosne ?
Evo kako kod mene izgleda defrost, jasno se čuje šištanje gasa kroz unutrašnju jedinicu. Dodao sam "malo" audio gain-a da ne bi morao ton da se pojačava do daske.
Na ovom snimku ne izgleda tako strašno, ne može telefon da dočara tu buku.
Jel’ stariji model ili noviji? Znam da su stariji prilično drndali.@optokapler cale ima aeri 18ticu cesto mu dosta drunda spoljna jedinica.
Zenica nije ni Srednjobosanski kanton. 😂Ako sam u pravu Zenica je bar mislim neki centar srednje bosne ?
Uh, kantoni ovi, oni.... Geografski sam mislio kad je spomenuta srednja Bosna. Sad koji kanton, kome pripada...Zenica nije ni Srednjobosanski kanton. 😂
Klima je na 200W imala 34C na izduvu. Najgore sto je otisla je 27.9C na 165W.
Ne znamo koliko je stepeni na usisu nazalost i ne znamo vise o uslovima u kojima radi klima.
Imas li nesto znacajno bolje na 5c i 90% vlage spoljasnje da pokazes?
Jel ja sada po ovome treba da zakljucim da je duplo skuplja klima u najboljem slucaju ista ili cak i malo losija?
Ne znam o cemu sada pricas?Najgore, al to je bilo kraj video....
Nazalost mnogu info fali sa taj video pa nista se ne moze tvrditi ni proracunati.... sem da klima ume da spusti na 160w par minuta....
Mislio sam da kad vec imas duzinu od ovih gree modelima imas i nesto licno izmjereno kako rade sa 150-200w...
Tako se nose zakljucocima...
Balkanski inžinjering na svom maksimumu kod mene.Kako ste rijesili odvod vode ispod klime kad se skine lula ili ostavili samo onako? Malo je nezgodno prska u kanti (Jupol 😁) kad padne sa visine, kad je na terasi. Vidim imaju neke tavice da se kupe koje se montiraju ispod, ali ne vidim neku veliku svrhu, svakako jednu tavu imamo u klimi.
Nzm gde bi to moglo da se pogleda..?Jel’ stariji model ili noviji? Znam da su stariji prilično drndali.
Dizajn spoljne, daljinski.. mislim da novi modeli imaju dodano slovo s na kraju ili +Nzm gde bi to moglo da se pogleda..?
Kako radi ta klima?
E svasta. Noviji model je u pitanju. Obicno su tihe dosta u odnosu na stare modele.. Inače kako greje? Mislim da još nikog nisam čuo da nije zadovoljan sa AERI.
Sipaj mlaku vodu i posle skini lulu i crevo.Njesra, na Daikin komplet zaledili odvod i tacna. Moja greška što nisam skinuo lulu i crevo. Videćemo šta će biti..
Otvori sve rupe, ne samo onu gdje je lulica.Kod mene nije ni stavljena lula, kaplje direkt na travu, ali je i pored toga bila zaledila tacna pre otprilike dve nedelje pa je zakačinjao ventilator o led.
Daljinski je IR a ne wifi i ne zna šta se dešava na klimi mimo daljinskog. Onecta radi perfektno na telefonu, ne gledaj šta piše na daljinskom. Daljinski nekad ne klikne dobro i ne pokazuje stvarnu temperaturu koja je setovana na klimi.Drugari imam pitanje-Na aplikaciji Daikin onecta kada podesavama temperaturu preko telefona ne znam da li klima prihvata komandu sa telofona.Buni me sto na daljinskom stoji npr 23 i klima radi na 23 ali kad npr pojacam na tel 24 na daljinskom i dalje stoji 23.
Hvala ti puno na pomoci,svako dobroOtvori sve rupe, ne samo onu gdje je lulica.
Daljinski je IR a ne wifi i ne zna šta se dešava na klimi mimo daljinskog. Onecta radi perfektno na telefonu, ne gledaj šta piše na daljinskom. Daljinski nekad ne klikne dobro i ne pokazuje stvarnu temperaturu koja je setovana na klimi.
- Mitsubishi SRK25ZS ima sa R32, WiFi i pozadinski osvetljenim daljinskim upravljačem, ali je 122k. Nema ništa od one cene od 105k.
- Mitsubishi EF25VGK sa R32 je 125K. Previše, kada sam očekivao cenu od 108k.
- Daikin FTXP25M trenutno nema na stanju.
- Od Fujitsu ima KMC 9-ki na stanju.
Nakon mnogo mozganja i trenutnog stanja i cena na tržištu, odlučio sam i odabrao sledeće:
Poručio sam 09KMCF za sobu od 9m2, a 12KMCE za sobu od 12m2. Pošto je soba od 12m2 na severnoj strani, a to treba da bude dečija soba, na kraju sam ipak poručio 12-icu. Lomio sam se, ali kada se stavi u kontekst da ove dve klime zbirno koštaju malo više od jedne iznad navedene Mitsubishi i Daikin, a Fujitsu me služi odlično poslednjih 6 godina, ovo je bio logičan korak.
Hvala puno na svim sugestijama i diskusiji, ljudi.
Gde si nasao tu kmcf (prvi put cujem, verovatno ista kao kmcc-e, sa mozda nekim dodatnim funkcijama), verovatno direktno kod uvoznika ?
- Mitsubishi SRK25ZS ima sa R32, WiFi i pozadinski osvetljenim daljinskim upravljačem, ali je 122k. Nema ništa od one cene od 105k.
- Mitsubishi EF25VGK sa R32 je 125K. Previše, kada sam očekivao cenu od 108k.
- Daikin FTXP25M trenutno nema na stanju.
- Od Fujitsu ima KMC 9-ki na stanju.
Nakon mnogo mozganja i trenutnog stanja i cena na tržištu, odlučio sam i odabrao sledeće:
Poručio sam 09KMCF za sobu od 9m2, a 12KMCE za sobu od 12m2. Pošto je soba od 12m2 na severnoj strani, a to treba da bude dečija soba, na kraju sam ipak poručio 12-icu. Lomio sam se, ali kada se stavi u kontekst da ove dve klime zbirno koštaju malo više od jedne iznad navedene Mitsubishi i Daikin, a Fujitsu me služi odlično poslednjih 6 godina, ovo je bio logičan korak.
Hvala puno na svim sugestijama i diskusiji, ljudi.
Koliki je precnik te rupe na Daikinu gde ide lula ? I sto kaze alibeg, Jesi li poskidao cepove sa tih drugih rupa, ako ih ima ?Kod mene nije ni stavljena lula, kaplje direkt na travu, ali je i pored toga bila zaledila tacna pre otprilike dve nedelje pa je zakačinjao ventilator o led.
Da, to je kod uvoznika. Ako sam dobro razumeo, to je KMCC sa ugrađenim WiFi. Generalno nebitna stvar.Gde si nasao tu kmcf (prvi put cujem, verovatno ista kao kmcc-e, sa mozda nekim dodatnim funkcijama), verovatno direktno kod uvoznika ?
Inace, 12 kmce za 12 kvm...radice ona fino, ima nisku modulaciju, ali mogao si glat i tu da stavis 9-ku.
To je normalno. Ne moze klima slati komande daljinskom, na njemu pise zadnje sto je bilo podeseno sa daljinskim.Drugari imam pitanje-Na aplikaciji Daikin onecta kada podesavama temperaturu preko telefona ne znam da li klima prihvata komandu sa telofona.Buni me sto na daljinskom stoji npr 23 i klima radi na 23 ali kad npr pojacam na tel 24 na daljinskom i dalje stoji 23.
Hvala na pomoci,svako dobroTo je normalno. Ne moze klima slati komande daljinskom, na njemu pise zadnje sto je bilo podeseno sa daljinskim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari