Ma sto imas ti servis da zoves nije mi jasno? Kakvi crni putni troskovi? Em dao pare za klimu, em u kvaru, jos da im placas putne troskove? Kakav bezobrazluk, svasta...
Zovnes prodavnicu dje si kupio i reklamiras. Procitah na Energynet da je kod vas u Srbiji 30 dana reklamacioni rok do kada moraju da otklone kvar ili da izvrse zamjenu ili povrat novca. Kod nas je to 15 dana u CG, nevezano o vrsti proizvoda.
Cak sam citao cini mi se u zakonu o zastiti potrosaca CG da pise i da nije prepocljivo obracati se ovlascenom servisu, nego direktno prodavnici dje je izvrsena kupovina.
Ja imao prije par dana problem, prodavnica uputila zahtjev za popravku i serviser me ne poziva nedelju dana. Javim se putem vajbera prodavnici, kazem mozete li provjeriti servisera evo vec osmi dan da me niko nije pozvao ili da cekam da istekne reklamacioni rok od 15 daba. Kazu odma cemo provjeriti... i zove me poslije pola sata rano izjutra majstor koji je postavljao klimu prica mi neke izgovore i cuda kako je on dobro odradio montazu. U samoga sebe ma boli me uvo prijatelju nek istekne jos nedelju dana pa ces da vidis kad zovnem prodavnicu za zamjenu klime od 1200e zbog neke gluposti.