Ima, kako da nema.Šta sve Ford Cmax u titan opremi ima a moj Toyo Verso nema,js viđam majstore na 10k radi servisa a komšija malo malo kuka. Mislim da i nije neka usporedba kmta 12 i amber krmača..da li uopšte ima neka 12ka da priđe amberu ?
Ima, kako da nema.Šta sve Ford Cmax u titan opremi ima a moj Toyo Verso nema,js viđam majstore na 10k radi servisa a komšija malo malo kuka. Mislim da i nije neka usporedba kmta 12 i amber krmača..da li uopšte ima neka 12ka da priđe amberu ?
Po oznaci bih rekao da je TCL stancao. Nemoj to da te brine, kod mene na 18000 BTU TCL klimi pise min 500W max 2350W, pa na odvlazivanju ide ispod 200W (180W je min sto sam je video da drzi satima), na hladnjenu oko 220-240W, na grejanju do 280W, a kada treba da potegne, moze lagano preko 2500W (nesto preko 2650W je max sto sam ja video), naravno kada ne radi kompresor i vent spoljne, onda bude tih 15-20W... E, sad, postoji sansa da se ove novije ne ponasaju tako, moja je iz 2014, hladi i greje svaku sezonu od tada- glavno grejno/rashladno telo u kuci.Okacih naknadno slike, isti je model spoljne i unutrasnje:
VAC-12CHSD/XA71-I
Kako radi? Daj neke utiske iz prve ruke? Jel zatvara /otvara vratanca kad treba? Jel bi je preporučio?aeri je mislim najjaca u klasi vivax, kod mene je 18tica
Ne vredjaj mi Amber🤣Nije lepo uporedjivati dobru klimu sa krmačom..Pu,pu da je neuročim..radi kao satić😁Šta sve Ford Cmax u titan opremi ima a moj Toyo Verso nema,js viđam majstore na 10k radi servisa a komšija malo malo kuka. Mislim da i nije neka usporedba kmta 12 i amber krmača..da li uopšte ima neka 12ka da priđe amberu ?
Gde ima amber za 65kHajde kolege da mi pomognete u odabiru klime.
Opcije:
Hisense Energy Pro Plus QG35XVOEG -12 K. Mogu da je nadjem na nekih 60500 dinara x4, 242000 dinara.
GREE Comfort Amber 12k Inverter Wi-Fi
Za nekih 65000 dinara x4, 260000 dinara.
MIDEA AG-12NXD1-I.WIFI
Za nekih 60870 x4, 243490 dinara.
Šta vi preporučujete i ima li neka četvrta opcija u ovom cenovnom rangu?
Onaj drugi Amber (Nordic) sa vanjskom od 45 kg ima nadimak krmaca nije tvoj.Ne vredjaj mi Amber🤣Nije lepo uporedjivati dobru klimu sa krmačom..Pu,pu da je neuročim..radi kao satić😁
To je u drugoj temi, ovde covek gleda 4 Amber Comfort da kupi, ne Amber Premium ili ti krmacuDaleko bilo ,ja sam rekao da uzme Amber ako nece 18kmta
Pod krmacom podrazumevate GREE Premium Amber Ultra 18k GWH18YE-S6DBA2A ?To je u drugoj temi, ovde covek gleda 4 Amber Comfort da kupi, ne Amber Premium ili ti krmacuA kao vlasnik te 4 krmace, mogu reci da sabija
![]()
Naručena Midea, 61.700 u G... plaćena. Kad bude montirana I malo koriscena napisacu utiske I ja. Nadam se da nece raditi kao 9ka kolegi sa foruma 😀U potrazi sam za inverterom koji će dogrevati(svaka će obaviti posao sa hladjenje) potkrovlje nekih 40m2 I na jednoj online prodavnici trenutno ima par interesantnih modela, cenovno između 50 I 60 hiljada. Pa bi mi značilo misljenje vas strucnijih I iskusnijih kolega.
Midea AG-12NXD1.WIK 58.000
VIVAX ACP-12CH35AEVIs 52.000
LG W12EG 57.000
Ili ako imate preporuku za neku drugu varjatnu u tom cenovnom rangu.
Deo je na rate. Ali da - za keš ima povoljnije.Najverovatnije da nece, al zasto 61.700 kad ima za 57.000? Osim ako nije neko placanje na rate onda ok...
Ja imam Hisense energy pro plus ja sam prezadovoljan radom iste.
Da li ta klima Hisense energy pro ima tablicu kapaciteta za grejanje i hlađenje ili koliki protok vazduha ima po brzinama zajedno sa bukom u određenim brzinama.Trebalo bi da imaš te podatke u dokumentaciji koja dolazi sa klimom.Da bi imali jasniju sliku o mogućnostima te klime uz naravno iskustva korisnika iste.
Ja nisam ni obracao paznju na to.Meni je najbitnije da hladi i greje dobro.Radi za sta je i kupljena.Da li ta klima Hisense energy pro ima tablicu kapaciteta za grejanje i hlađenje ili koliki protok vazduha ima po brzinama zajedno sa bukom u određenim brzinama.Trebalo bi da imaš te podatke u dokumentaciji koja dolazi sa klimom.Da bi imali jasniju sliku o mogućnostima te klime uz naravno iskustva korisnika iste.
Neka ti je sa srećom.Naručena Midea, 61.700 u G... plaćena. Kad bude montirana I malo koriscena napisacu utiske I ja. Nadam se da nece raditi kao 9ka kolegi sa foruma 😀
Split?Da li ima negde da se kupi klima jedna spoljna jedinica dve unutrasnje, i ako neko to vec koristi nek podeli svoja iskustva?
Energy pro je ozbiljnija klima.
Ja nisam ni obracao paznju na to.Meni je najbitnije da hladi i greje dobro.Radi za sta je i kupljena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari