Klimazzi
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 16.01.2023
- Poena
- 12
Jos da si i nabrojao neki razlog mozda bi ti komentar i imao smislaMora da se zezaš. Ni džaba da mi je daju još i bonus ugradnja iste, ne hvala.![]()
Jos da si i nabrojao neki razlog mozda bi ti komentar i imao smislaMora da se zezaš. Ni džaba da mi je daju još i bonus ugradnja iste, ne hvala.![]()
Upozorenje da treba očistiti filtere.To sigurno može da se isključi po defoltu fabrički to upozorenje je neaktivno.Pogledaj uputstvo mora da piše nešto.
This RED Light indicator will glow to indicate that it is time to clean your after filter. After cleaning just press filter button of your AC remote so that this indicator will turn off and again glow when your AC filter gets dirty again. No need to press reset button.
Baci koju sliku kad stignes
To je jarane mašina, sretno ti bilo.Turbo mod ... vuće do 1,9 kw.... posle lepo modulira .... najniže što sam video za ovih par dana 246w .... obično radi oko 350-400w+
spoljna brutalna a nečujna ... kao frižider Miele
unutražnja metar i kusur dužine 14kg
Mislio sam na ovakvo plastično kućište za senzor.
![]()
LK-S01 Hot Sales Mini Plastic Temperature Humidity Sensor Enclosure Housing Plastic Instrument Enclosures 59x26x12mm - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
I ovaj je isto žicom produžio termo senzor i kaže da lepo radi.
Turbo mod ... vuće do 1,9 kw.... posle lepo modulira .... najniže što sam video za ovih par dana 246w .... obično radi oko 350-400w+
unutražnja metar i kusur dužine
Jel 12-ca..Koja je cena..Turbo mod ... vuće do 1,9 kw.... posle lepo modulira .... najniže što sam video za ovih par dana 246w .... obično radi oko 350-400w+
unutražnja metar i kusur dužine 14kg
Koja klima je u pitanju?Izmestio sam senzor, mogu reci da je odlicna stvar. Imam manje on off perioda na ovim spoljnim temperaturama 14C trenutna potrosnja se spustila sa 400w na 244w sto nikad nisam video sem na hladjenjnu. Najmanje sto je ikada isla je 350w i to na oko spoljasnje 0-5C ako je vise u plusu onda bude oko 400w. Eto sad 244w - "preee zaa dovoljan" I umesto sto sam drzao na 25C da bi dobio 23-24C gde sedimo sad drzim na 23C i to je to bude 23-23,5C
koristio sam paricu iz lan kabla punog preseka i nikakava razlika u otporu na 5m, senzor iz nekog pokvarenog digit. sata sa termometrom.
18ca ... spoljna jedinica ko pola veš mašineJel 12-ca..Koja je cena..
Fujitsu 12 LLCRKoja klima je u pitanju?
Super potrosnja.za tu kvadraturu..iskreno nisam.ocekivao.da pular moze tako.uspesno.da.zagreje 57kv.jer.je.to jedna prostorija ili je podeljena u vise.soba...Kuca,stan..kakva je izolacija..Racun za februar 5340din. 486kw potrosnja. Grejem 57m2 sa jednim pularom 12k. Vise nego zadovoljan
Dnevni boravak 37kv i soavaca soba 20kv. Izolacija spolja i iznutra stiropor, plafon takodje stiropor, ovc izolacija U pitanju je jedan sprat kuce. Sto znaci da su svi zidovi oko spoljniSuper potrosnja.za tu kvadraturu..iskreno nisam.ocekivao.da pular moze tako.uspesno.da.zagreje 57kv.jer.je.to jedna prostorija ili je podeljena u vise.soba...Kuca,stan..kakva je izolacija..
Moja gree lomo eco je grijala cijelu zimu stan od 50kv,jos nemam izolaciju. Stan u sredini,sa strana prazni stanovi i stan ispod. Jedino iznad mene zivi netko u stanu. Iz trepezarije direkt kroz vrata puse u dnevni,a u sobu sta udje topline udje. Oko 21 se kretala temp u sobi. Radila na 26 fan 3 skoro cijelu zimu,jedino kad je vani 10 stepeni onda 24 fan 1Bravi za Pular..Doduse i izilacija je 10-ka
ozbiljan si ?Nema gorih uslova zar ne ? Taj daikin pokazuje sve svoje kvalitete na -10 pa nadalje.
Jel 18ka malezijska sensira?18ca Daikin ... instalirana na severnoj strani jutros na -1C drugi defrost u roku sat i po
vlaznost 75%
prilikom defrosta ne otapa i ne curi nista iz spoljne jedinice
mislim da je u pitanju "kontrolni defrost" ... traje par minuta
12ca Daikin na južnoj i od pre sat vremena sunčanoj strani radi od jutros bez defrosta
je li ovo normalno ponašanje 18ce ?
To je kontrolni defrost traje 3-4 minuta.Posle nastavi normalno.Ja sam ove godine u test fazi sa klimom kao grijanjem i mogu reci da sam zadovoljan. Hisense Energy Pro Plus i konvektor od 2kw griju neizolovan prostor od 70kv pvc stolarija pod 5cm stiropor i spusten plafon sa 5cm vune sprat se grije. Na minusu sam lozio vatru u kaminu. Temp u kuci je oko 21-22C
I meni je u pocetku bilo cudno da klima udje u defrost ja izadjem napolje pogledam na vanjskoj nema nista.
malezijska ali 2016 godisteJel 18ka malezijska sensira?
zar kontrolni defrost ide na sat i po ? tako cesto ?To je kontrolni defrost traje 3-4 minuta.Posle nastavi normalno.
Ja na Amberu od jutros nisam primetio ni jedan defrost..Preko noci setovana na 20c..fan 1...Dnevni.set 21-22c.fik.fan 218ca Daikin ... instalirana na severnoj strani jutros na -1C drugi defrost u roku sat i po
vlaznost 75%
prilikom defrosta ne otapa i ne curi nista iz spoljne jedinice
mislim da je u pitanju "kontrolni defrost" ... traje par minuta
12ca Daikin na južnoj i od pre sat vremena sunčanoj strani radi od jutros bez defrosta
je li ovo normalno ponašanje 18ce ?
Mrtav ozbiljan.ozbiljan si ?
-1C i 75% vlaga najgori uslovi ?
udje u defrost par minuta ali ne otapa ništa jer očito i nema inja na isparivaču
FTX50B .... 2016 Malezija.... radi extra lepo i tiho, fino greje, modulira lepoKolega -1 i 75% vlaga jesu teži uslovi jer vlaga iz vazduha ako se nije pretvorila u inje i pala dole onda jeste problem. Mi smo navikli da ako na aplikaciji piše -1 da to jeste -1. Hm, kako onda objašnjavaš činjenicu da mi aplikacija kaže +2 a zamrzne šoferka? Tako da nebih se ja baš kleo u aplikacije.
Izvni nisam ispratio koju Sensiru imaš B ili C? Za B18 sam video na par mesta u gradu da se nisu nešto proslavile a za C sam čuo od par njih da su sasvim druga priča,kažu da su se iznenadili kako dobro rade. A može biti i od uslova u kojima klime rade, ko će ga znati.
koji je signal klimi da radi defrost ?Nez za 18ku, ali znam da 12ka ta serija ima te ceste programirane defroste. Msm na svakih 40tak minuta ih zna oko 0 c radit. E sad navodno su kratki i tihi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari