Thewitchermr
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 04.09.2015
- Poena
- 80
kinez je, pa me sramota imenovati
gtech
Ja Sam sa Silentium pro prezadovoljan, a one u sustini Imaju identicnu spoljnu jedinicu. Vec neko vreme razmatram sta da uzmem za dnevnu sobu, Ali ipak mislim da ce I ona biti HisenseKo je kupovao Hisense Energy Pro ?
Kako vam radi?
Ja Sam sa Silentium pro prezadovoljan, a one u sustini Imaju identicnu spoljnu jedinicu. Vec neko vreme razmatram sta da uzmem za dnevnu sobu, Ali ipak mislim da ce I ona biti Hisense
Pa koliko se meni cini da lepo modulira, ne bas nesto nisko, Ali kada Sam joj povecao povrsinu Koju greje, jer je u sobi od 25 kvadrata ipak cesce gasila, sada konstantno radi pri temperaturi izduva od oko 40 stepeni. Sa ukljucenom ifeel opcijom Odlicno prostuje zadatu temperaturu, a I wifi joj Odlicno radi, Ali nema bas naprednih opcija. U pocetku mi je se ucinilo da I nije bas tiha, Ali kada Sam Cuo par drugih na istim brzinama sada bih rekao da je I po Tom pitanju dobra. Posto povremeno sidjem u podrum da proverim da li se temperatura spustila, primetio Sam da je I spoljni jedinicu veoma tiha, nema nikakvog zaletanja, fino konstantno " prede" , a za mesec I po koliko je koristim ni kap kondenzata se nije skupila, sto valjda znaci da ni jednom nije isla u defrost.Kako radi, jel tiha, jel modulira, da se pali/gasi il' smanjuje jacinu duvanja pa pojaca kad zatreba, cuje li se nocu, zalece li se cesto pa jako i vruce duva...?
Opisi malo rad...
Posto sam kupio novi merac da li neko zna cenu za 1 kWh za jednotarifno brojilo ? Inace kada nadjem vremena napisacu moje utiske o gree lomo best buy vec je koristim pola godine primarno za grejanje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari