Dakle, kao sto vec rekoh ovde, citava prica vezana za i oko MUSE MODULACIJE, ima i svoju drugu stranu... nekima ocekivanu, nekima ne, ali svakako DRUGU, i prilicno interesantnu.
Prvo cu ukratko sa par komentara u reci...
Evo bas i ja svratih da dodam malo svezih informacija o klimi. Samo sto su mene su u skoli ucili da "jedna slika govori vise od 1000 reci", pa da probam ovako...
...evo ga i video. Dakle, MUSE u radu (hvala na ulozenom trudu i ustupljenom videu cenenom kolegi @stingray75). Kolega inace ima TRI Muse klime...
Postavke su sledece (citiram kolegu):
Pozdrav, evo postavki...2h je radila u ovom rezimu, spoljna +2 trenutno, magla...
ako podignem na 22 treba joj oko 15 minuta da se vrati u ovaj rezim, i ovako modulira..
autofan otprilike na najnizoj ili ponekad na 2.brzini, nikad jace od toga nije duvala..36m2
Soba u kojoj je klima je 24m2 + 12m2 susedna soba... itd, itd...
Rezime?
Od mene, tacka.
Prvo cu ukratko sa par komentara u reci...
Izgleda da nije krljav algoritam...Znaci, svaka nova gen Gree klima (Mise i G-tech) dolazi sa tim krljavim algoritmom...kako su to uspeli tako da zeznu posle onako dobrog rada Viole, meni nije jasno.
Izgleda da nisu zeznuli softver, a nije ni ploca u pitanju...Zeznuli su softver, to moze update-om da se resi ili zamenom maticne ploce u unutrasnjoj jedinici. Nejasno je zasto je to tako posle Lomo, Viola i Amber modela koji svi rade ok.
Ocajan rad jednog uredjaja NIKADA ne treba GENERALIZOVATI, jer uvek postoji razlog...To je ocajno los rad Muse klime, nadao sam se da ce kada zahladni vise da spusta modulaciju.
Losa ti je teorija konspiracije...Šta su mislili uopšte kad su pustili te klime u prodaju ne znam.Zanima me da li su ti problemi sa Muse i G-Tech lokalizovani na određenoj teritoriji gde ih prodaju na primer Srbija ili tih problema imaju i u drugim državama... ukoliko je to lokalizovano na Srbiju na primer onda bi to bilo čudno.Ispalo bi da su znali šta uvoze i kakve probleme imaju te klime.Malo teorije konspiracije ali možda ima tu nečega.
Samo sam opet svratio da se javim kao nezadovoljan korisnik muse klime i da malo osvezim informacijama o toj klimi. To sto se ne javljam ja i jos nekoliko nezadovoljnih korisnika ne znaci da se nesto promenilo na bolje vec koristimo drugi vid medjusobne komunikacije, a i realno zasto bi ulazili u diskusiju sa clanovima koji nas ubedjuju u nesto sto zapravo nije tako kako oni napisu.
Evo bas i ja svratih da dodam malo svezih informacija o klimi. Samo sto su mene su u skoli ucili da "jedna slika govori vise od 1000 reci", pa da probam ovako...
Meni samo nije jasno zasto niko od vas, kojima radi dobro i kojima radi lose, APSOLUTNO NECE da snimi pola sata merac potrosnje, da vidimo kako to radi?!?
...evo ga i video. Dakle, MUSE u radu (hvala na ulozenom trudu i ustupljenom videu cenenom kolegi @stingray75). Kolega inace ima TRI Muse klime...
Postavke su sledece (citiram kolegu):
Pozdrav, evo postavki...2h je radila u ovom rezimu, spoljna +2 trenutno, magla...
ako podignem na 22 treba joj oko 15 minuta da se vrati u ovaj rezim, i ovako modulira..
autofan otprilike na najnizoj ili ponekad na 2.brzini, nikad jace od toga nije duvala..36m2
Soba u kojoj je klima je 24m2 + 12m2 susedna soba... itd, itd...
Rezime?
Po hiljaditi put, ne trosi klima vec prostor
Prostor definise rad uredjaja i to 100%
Od mene, tacka.
Poslednja izmena: