Moraces malo da pojasnis sta si zeleo da pitas. Meni stvarno nije jasno.Ljudi jedan savet mi treba.
Treba li klima koja nije inverter, on off je, da se drzi non stop ukljucena zbog potrosnje?
Noob je pitanje i po meni ona ne modulira i nema potrebe da bude ukljucena, ali bi mi značilo i vase misljenje.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Zdravo društvo. Gledam klima uređaje radi grejanja. Priča je da je za to neophodno gledati da su sa inverterom? Od tih klima, vidim da ima u ponudi nekih koje su znatno jeftinije od drugih. Tesla, Vox i Hisense konkretno su te jeftinije. Jel ima neko iskustva sa njima, i da li je utisak da su one dobre, ili ipak vredi dati više za neku Gorenje, Bosch, Midea..? Ove zadnje tri koje sam pomenuo zvuče da bi trebale biti kvalitetnije, ali ipak...
I možda ima i nekih koje bi bile dobre za grejanje, a da su i bez invertera?
Pa meni ta temperatura odgovara, nisam je stavio da bih stedeo struju, vec 22c mi je mnogoZa to koliko je podesena na 20 stepeni tebi klima i ne treba. Svi zivi podese 23-25 stepeni a jedini se ti grejes na 20 stepeni. To uopšte i nije toplo vec je prohladno. Stavi ti na 24 stepena preko dana a uvece 20, pa onda vidi koliko troši.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Zdravo društvo. Gledam klima uređaje radi grejanja. Priča je da je za to neophodno gledati da su sa inverterom? Od tih klima, vidim da ima u ponudi nekih koje su znatno jeftinije od drugih. Tesla, Vox i Hisense konkretno su te jeftinije. Jel ima neko iskustva sa njima, i da li je utisak da su one dobre, ili ipak vredi dati više za neku Gorenje, Bosch, Midea..? Ove zadnje tri koje sam pomenuo zvuče da bi trebale biti kvalitetnije, ali ipak...
I možda ima i nekih koje bi bile dobre za grejanje, a da su i bez invertera?
Nadam se da bar plaća Bench-u reklamiranje ...Ma covek dosao, ocigledno promoter Hisense-a, kao i u temi o televizorima..cush, zna on te sve silne ljude koji se bas hisense klimama bave i koji preporucuju svima bas hisense koji je godinu dana kod nas...i naravno, svuda u profesionalnim krugovima...sta god to bilo.
Panasonic koji si naveo je preko 100k koliko znam, bolje 2 od 60 da uzmes, ravnomernije ce biti i hladjenje i grejanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari