Mozes kanalnu ako ces samo da hladis.Ima uvoznik za Fujitsu, akciju na sajtu, kanalsku za 86.000 din. ARYF12LALU.
Da li je to na primer dobra kupovina.Imam 3 metra plafon, i inače moram da radim spusteni plafon.Mogao bi da je učinim totalno nevidljivom, za prostor od 60kvm, iz jedne celine.
Uzgred, na računu od toplane mi pise, da je moja obračunska snaga za tu kvadraturu 2.97kw.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Toplotna pumpa vazduh voda(ta sa geotermalnom sondom je voda voda) i jeste najbolke resenje.Ako ćemo samo o komforu grejanja, mislim da toplotna pumpa voda voda, ili ona sa geotermalnom sondom, plus podno grejanje u svim prostorijama, nema konkurenciju. Kod mene u zgradi je toplotna pumpa voda voda, radi 24/7 u grejnoj sezoni, temperatura u stanu je iznad 25 stepeni, ako ne otvorimo širom prozore.
Kao sto rece Xeroj za hladjenje je ok ali za grejanje ako nije histatic odnosno ako nije sa ventilatorom koji je veceg pritiska onda ne moze da dobaci do poda topao vazduh iz plafona.Ima uvoznik za Fujitsu, akciju na sajtu, kanalsku za 86.000 din. ARYF12LALU.
Da li je to na primer dobra kupovina.Imam 3 metra plafon, i inače moram da radim spusteni plafon.Mogao bi da je učinim totalno nevidljivom, za prostor od 60kvm, iz jedne celine.
Uzgred, na računu od toplane mi pise, da je moja obračunska snaga za tu kvadraturu 2.97kw.
12, nikako 18 za kucu ili stan. Fujitsu 12 LMCE ili Gree 12 Viola.
Hvala Zoxor-eKao sto rece Xeroj za hladjenje je ok ali za grejanje ako nije histatic odnosno ako nije sa ventilatorom koji je veceg pritiska onda ne moze da dobaci do poda topao vazduh iz plafona.
Pored toga imas dodatne troskove kanalskog razvoda i morao bi ugraditi dosta skupe anemostate sa promenljivom geometrijom da bi bila podjednaka distribucija vazduha i na grejanju i hladjenju.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Kaseta je malo bolja jer mozes usmeravati mlaz zavisno od moda ali opet nekako je kaseta vise za poslovne prostore a i barem kod Toshibe mnogo je skuplja od hiwall.Hvala Zoxor-e
Kakva je situacija sa kasetnim modelima? Kanalski je upravo precrtan.
Hvala na savetu.Gumica je ispucala od sunca,poneses lulu u prodavnicu sanitarne opreme i kupis
odgovarajucu gumicu,koja klima je u pitanju?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari