Stvarno je uzas zivi kako je ovo odradjeno.
Evo ga Gree, kreni odavde pa listaj na dalje... Za sada, koliko vidim, ima samo za modele iz Amber, Fairy, Bora i Lomo serije.
Da li uopste da idem na Inverter posto mi nece sluziti za grejanje. Nisam siguran da li Inverter manje trosi struje.
Opcija mi je i neka Hisense Expert Classic A 9K - 2700 W posto je soba 4x3 metra koja se hladi a Hisense je ustvari Gorenje.
Da li uopste da idem na Inverter posto mi nece sluziti za grejanje. Nisam siguran da li Inverter manje trosi struje.
Opcija mi je i neka Hisense Expert Classic A 9K - 2700 W posto je soba 4x3 metra koja se hladi a Hisense je ustvari Gorenje.
Vivax auji je isto AUX
Vox mozda pola pola AUX i Midea,uzeo drugar IVA5 i nemoze nista da zagreje sa njom,16kvadrata soba preopterecuje klimu a nema 20c,cesto odlazi u defrost
Daewoo i Favorit je za izbegavanje kao i njihov proizvodjac TCL
na grejanju sam mislio,hladjenje rade
Ti si prvi koji tvrdi da Vox ne greje dobro,kazi drugaru da zatvori prozor
Dobar je Vox,mozda i najbolji od ovih najjeftinijih kineza,dve zime grejem sa njim 25 kvadrata 3 prostorije u nizu: kuhinja,predsoblje i kupatilo,daljinski je na 6 metara od klime zadana 23c,ukljucim I-Feel i kupatilo je toplo,merio sam plocice u kupatilu 22 stepena su.
Sto je najbitnije stabilan je,tacno ocitava zadanu, nijednom nije poludio za ove dve godine da bi ga morao cupati iz struje.
Šta mu onda dođe ifeel?
Turbo boost?
*mjau**mjau**mjau*, ako ne može da održava temepraturu samostalno, onda jbm ti takvu klimu.
Razumem možda neke specifične situacije, npr. visoke plafone i sl. gde se mogu javiti značajne razlike u temperaturi po vertikali, ali u standardnom prostoru...???
Cekaj, zadas na klimi 23 u drugoj prostoriji i plocice u kupatilu ti budu na 22c?
To neka magicna klima sa ugradjenim podnim i zidnim grejanjem?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Rekao bih da se isti efekat postiže i podizanjem zadate temperature i stavljanjem turbine ma max.
Da li je opšti stav da je za potrebe hlađenja (i eventualnog grejanja u prelaznom periodu, na +10c) bolje uzeti inverter (ulazna kategorija oko 40k) nego običnu on/off klimu?
Tako je,ali ne bi bila ista temperatura svugde.
jel stalno moras da klikces na i feel ili i follow posto pise u manualu da to traje minut il 2 pa onda ona vrati na svoj senzor gore,ili si mozda nasao put da to stoji stalno zakucano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari