Citajuci vec duze vreme, u ovoj temi, raznorazna iskustva sto po pitanju potrosnje, sto po pitanju ucestalosti defrosta, odrzavanja temperature u prostoriji, zaledjivanja spoljne jedinice, i prilicno "bogohuljenje" na Midea Mission klime (generalno)... Meni potrosnja u priblizno identicnim uslovima kao i kod vecine ovde (VV 97-100%, spoljna tmp u dobrom minusu, i nenormalna maglustina evo vec cetvrti dan zaredom) ni jednom nije presla preko 9 kWh, a klima brutalno odrzava 24 stepena u skoro 38 m2 (tri povezane prostorije), u defrost ide, ali ne toliko cesto, mozda na 3-4 sata, i redje (pri tome ceo ciklus defrosta odradi za 3-4 min. max), nema neki nenormalan "cug" po pitanju struje posle defrosta, jako fino modulira, radi dan-noc bez prestanka, tako da... nit' je VOX "samo prepakovana Midea, ali po skoro duplo nizoj ceni", a reklo bi se i da "nije ni zlato sve sto sija".
Ja sam dve Midee uzeo na preporuku prijatelja (vlasnik servisa klima uredjaja), i do sada ZAISTA nisam zazalio ni jedan jedini dinar ulozen u njih.