Uspe ona da ugreje, daleko od toga, ali je osecaj bezveze, a opisacu. Dakle, izolacija je na zidovima 8cm, ali ima jedan ugao od 10m²/gde je neizolovano, ulaz na tavan, a deli zid sa kuhinjom koja ide u Г. Dakle izolovano ali ne potpuno jer fali na plafonu i taj ugao. Nisam se zalio na klimu, samo pisem utiske. Greje na 23 i kad ode u DF oseti se malo da je palo, pa krene sa 1500Wh, pa spusti na 700, pa na 500, pa vrati na 800, totalno luda modulacija. Inace kad je normalno vreme modulira po 1W bukvalno, za ne poverovati. Mnogi se zale na krupne korake, ali LU je zaista u modulaciji po normalnom vremenu mama. Spoljji izmenjivac skoro odmah pobeli posle DF, ali i ubrzo se stvori dosta inja i skoro da se zapuse one lamele, rebra, ali i dalje greje i tako, pa valjda kad i unutrasnji red tako zabeli onda df. Kad odladjava odledi za 3 minuta, ali ceo ciklus df od duvanja do duvanja traje oko 10 minuta. Inace neka magla je ovde vec 2 dana ali takva da su putevi mokri od nje i oseti se kako te kvasi dok stojis napolju, ovakvu maglu pre nisam nikad video, mokra i nekako teska. Dakle ovi uslovi ubijaju klime. I ova moja LU se zaista izbori, ali verujem da se muci mnogo, a kante puni samo tako. Jako je dobra klima, ne znam kako we snalaze losije klime u neizolovanim prostorima, jer ja imam bar zidove izolovsne i pola plafona.
Hvala na pomoci svima, svacije iskustvo je korisno, nadam se da ce i moje nekad nekome biti.