Pricamo o razlicitim filterima.. ovo je najobicnije sace bas kao i te mrezice samo od drugog materijala. Ugalj cini mi se.
Kako je star od pranja je krenuo da se kruni jer nije predvidjen da traje toliko u mom slucaju skoro 20... nisam ga izbacivao napolje jer stara klima ima otvore kako napred tako i sa gornje strane i uvlacio bi prasinu bez tog dela jer mrezice ne pokrivaju tih 2x (5x15cmm) sa obe strane ka plafonu.. izbegavam da kupim novu klimu jer ova radi i necu je menjati dok ne crkne

Ali svakako nisam alergican ni na sta niti imam osetljiv organizam, odrastao sam sa zivotinjama, spavao sa mackom jos u pelenama dok sam bio. Macka zivela do pre 3 godine (23 godine) i uporedno sam imao razne zivotinjice kao i pse... zivim na Slaviji u Beogradskoj ulici gde je saobracaj svi znate kakav tako da se ne plasim sitnih mikroba iz vazduha. Slazem se da je jako bitna higijena klime ali ne pravite od sebe staklenu zvoncicu, ukoliko imate decu (ja nemam) tj bebe odvojte jednu sobu i drzite je koliko toliko cistom ali ne preterujte jer posle deca imaju problema i alergicna su na svasta..
nadam se da se secate kako ste vi odrastali kao i ja dok nije bilo toliko tehnologije.. trcali smo i padali na beton, igrali se sa zivotinjama, delili vode i hranu sa prijateljima iz parka posle fudbala, suncali se u 12 na plazi.. opustite se i uzivajte. Sve alergije ste sami sebi napravili sa takvim pristupom.
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk