Nisam ja principijelno protiv kineske tehnike. Aman, pa danas se sve pravi u Kini. Nije problem u hardveru već u trudu da se softver ispegla. To smo videli na primeru Midea Mission, gde je 18-ca na našem tržištu druga, a 12-ca treća generacija. I 12-ca radi super. Zato i služi ovaj forum, da se izbegne kajanje, a ja se i dalje sećam stresa nakon što sam platio one tri 18-ce, a ono ne radi kako Bog zapoveda. Klime su lepe na oko, velike unutrašnje, snage na preter, al' ponaša se ko slon u staklari. Bar u uslovima kod mojih u kući (tri klime greju 100kvm manje više spojenog prostora). A onaj PVO je čudo za te pare, samo da ga i kupimoA ovaj naš naručio od kineza tri diviziona FK-3. Da je čitao ovaj forum nebi to uradio
Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока
Za staru ili novu?Ima li neko service manual za nokriju?
Hvala!
Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről
1.2kw na sat je verovatno mislio, ne odgovori mi, jel toplo u stanu, može li da zagreje bez izolacijeDjalf: Razumem da neko ume malo da uvelica , ali ti sa 4 klime potrosis 1,2kw na dan sad kad je temperatura oko 0 to su klasicne ribolovacke price...
1.2kw na sat je verovatno mislio
Po oznaci moze da bude Toshiba.Jedno pitanje za znalce, Fujitsu KGTA koristi kompresor koji se zove DA092MJB. U opisu piše da je BLDC motor, 6 pole. To me neodoljivo podseća na LG kompresor.
Ako ti tako kažeš onda je Tošiba, rešena misterija.Po oznaci moze da bude Toshiba.
Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről
Pa ne mogu biti siguran posto ne mozemo da nabavimo rezervne delove koji nisu ugradjene u Toshibin uredjaj iako su Toshibine proizvodnje ali oznaka lici na ostale kompresore za 410Ako ti tako kažeš onda je Tošiba, rešena misterija.
Toshibini kompresori na 32 su DX NX ranije sada su KTN KTXTaj kompresor ne radi na 410 već na R32.
Grejem spavacu od 9 kvm i kuhinju od 10kvm.@ Romeo,nisam ispratio koji prostor grejes sa tom midea klimom?
Huawei mate 10 lite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari