Malo pre sam slikao kako radi klima , koliko trosi i kako se ponasa... ja iskreno nisam zadovoljan senzorom i modulacijom klime. Kupi merac potrosnje imas za 1500din na netu...
Meni je malo pre vukla po 700-800w a bila je namestena na 23c , pa je grejala dok nije dosla na 26,1c i onda ugasila.. bas katastrofa.
Cekam da malo zahladni i bas me interesuje misljenje clana Heroj87 , njegovi postovi mi deluju objektivno , on je jedini koji ima i Amber i Lucu pa me zanima njegovo misljenje i razlika izmedju ovih klima jer jedini moze to da istestira kako treba i nadam se da kaze realno kako stoje stvari u praksi jer na papiru Amber jede Lucu.
Ovo kako kod mene trenutno radi je kao 18ica sto se tice potrosnje i nisam bas zadovoljan da mi neko kaze da ona modulira od 130w u grejanju a realno kod mene nikad nije spustila ispod 490w , a najveci deo vremena radi na 520-550w.
I onaj senzor spoljasne temperature da li je moguce da nikom ne radi ? Stavis opciju da ti klima pokazuje spoljnu temperaturu a kad pokusas da dobijes tu spoljnu temperaturu ona ne pokazuje tu temperaturu... meni je apsolutno nebitna ta spoljna temperatura ali ako si stavio opciju da pokazuje to onda mora da je pokaze , drugim recima ovo je najblaze receno obmana i sto se tice potrosnje , i specifikacija same klime , a o senzorima da ne pricam... izbacicu slike cim saznam kako ti da uradim da ne bude ds trabunjam u prazno
Da, da njega sam posle ovog 'baždarenja' usvojio kao etalon. :dPlavi je "najtacniji", vidis da je u proseku sve tri ... :d
Možda ima opcija da se klima ravna prema termometru unutrašnje jedinice i termometru na daljincu?možda i to pravi neki problem u zavisnosti gde se nalazi daljinac
Ja ovde tebe nista nisam razumeo, a klimu jos nisam upalio iako je hladnjikavo, majstor rekao da upalim slobodno pa da ce navratiti ovih dana, i kao nek radi malo sad jer u fazonu ne moze raditi pranje ili neki servis ako ne radi mesecima kao bolje da radi desetak dana ovako i tek onda da dodje hmm?Pa bas ako nisi hladio treba da je proveris jer se ona nekim delom kondezatom leti ispere iznutra, kad greje suva je i lepi se prasina. Turbina hoce leti vise da se zaprlja jer je vlazna, zimi ne.
Filtere naravno svakih mesec dana kada radi non stop.
10KW dnevno na ovoj temperaturi je mnogo po meni. Koliko kvadrata grejes?Novi utisci o Amberu sad kad je zahladilo , ovih 2-3 dana kad je temperatura bila nocu oko 3-4c drzala je dobro temperaturu , 1 stepen razlike u sobi i skoro je neprimetno , nema guranja temperature 2-3c vise pa obaranje 2-3c da bi se opet upalila.. greje lepo ali i trosi , kad je bilo hladno radila je od 600 do 900w. Potrosnja za 24h je bila oko 10kw jer se palila i gasila.
Ja izneo sve negativno i pozitivno o Amberu , vise negativno nego pozitivno. A zanima me nesto vezano za Fujitsu klime , neko je napisao da da je nekom crkao ventilatir izduva i da nigde ne moze da se nadje , da li je to tacno ? O time niko nista ne pise sem da je nexteen napisao da nije ugradjeno od strane pravog servisera , da li je moguce da ako ne ugradi "pravi" serviser ne mozete dobiti rezervni deo za klimu ??
Pitao sam u jednom postu i da li neko moze napisati kako se ponasa dobra 18-ica , koliko trosi , kako modulira itd ? Posto nisam video da je to neko pisao ovde osim o Midea Mision 18 sa kojim su ljudi nisu zadovoljni ?
Možda kineske 18-ce. Da ne bude kako samo hvalim Fujitsu, navešću primer Tošibe. Suzumi 18-ca na grejanju ima snagu od 800W do 6300W. Na minimumu troši oko 200W. Eto...Nema šta ko da bude zadovoljan ili ne, 18tice idu minimum oko 600w
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari