A kako da ti damo informaciju kada klime rade u razlicitim prostorima i na razlicitim temperaturama. Meni na odrzavanju Nocria cepa 200w na 65m².
Tapatalk
Pa eto tako
A kako da ti damo informaciju kada klime rade u razlicitim prostorima i na razlicitim temperaturama. Meni na odrzavanju Nocria cepa 200w na 65m².
Tapatalk
Pa eto takogeneralno pratim temu klasika 40-50kvm, standard izolacija i td. Zanima me čisto informativno zbog kupovine još jedne klime,sledeću hvatam sa što nižom modulacijom.Mada i ovo što imam nije loše...
Izvinjavam se greska... Nije tebi bio namenjen post. Odgovor je generalno onima koji to smatraju u klasi odmascivaca.@mickk
Gde sam ja pomenuo da se asepsolom cisti prljavstina? On sluzi za dezinfekciju. Pogledaj moj predhodni post, imas opisano ceo postupak kako se cisiti klima. Moze i bez rasklapanja, bolje ista nego nista. Ako je cisto okruzenje bez kuvanja, duvanskog dima za rasklapanjem nema potrebe bar dve godine i to ako grejes i hladis. Kod hladjenja je obavezno pre gasenja klime susenje iste, staviti Fan na bar pola sata, pozeljno i sat da se ne bi stvarala budj.
Komsija ima neki Daikin inverter ali nikako da odnesem merac potrosnje da vidim...Kažu ljudi da Daikin ide nisko. Ftxb35c
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Pa eto takogeneralno pratim temu klasika 40-50kvm, standard izolacija i td. Zanima me čisto informativno zbog kupovine još jedne klime,sledeću hvatam sa što nižom modulacijom.Mada i ovo što imam nije loše...
Da li je neko imao iskustva sa Tesla TC35V3 12410IA? U pitanju je inverter, i cena mu je oko 40000RSD. Navodno je prilicno efikasna i tiha klima. Potrebna mi je za prostor od 15-20 kvadrata i odgovara mi funkcija daljinske kontrole preko WiFi koju ima ako se ne varam. Zimi bi sluzila za dogrevanje kada uljani radijator ne moze da ugreje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U slucaju nekog problema situacija se komplikuje pa je zato i ugradnja za nijansu jaca. To je jedini razlog inace je inicijalna ugradnja identicna. Barem bi trebalo da bude ako se radi kako treba.Ja nisam primetio da se inverter ugrađuje nekako drugačije od "obične" klime?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
AG.KGB
Nije mnogo ukoliko sve odrade kako treba i valja , sta si uzeo ?
vaskezmaj
Trebao si dodati jos 6-7k i uzeti Fujitsu ASYG 12LLCE jer ti je to bestbuy u cenovnom rangu do 70k .. Ako si potrefio jacinu bices zadovoljan ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari