SerijeSync
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2016
- Poena
- 70
već 2 defrosta odrađena Nokrija+LLCC.
Temperatura 0 stepeni vlaga 93%
Temperatura 0 stepeni vlaga 93%
Šta su ti topli krajevi, ja da prijavim svaki put kad klima defrostuje banovali bi me još u oktobru.![]()
Nema opciju za sendvič zid (cigla - stiropor - cigla - stiropor).evo malo računajte i kalkulišite http://microma.rs/kalkulator/
Potrosnja u januaru identicna kao i u decembru, u kilovat. 390KW mesecno, 780KW ukupno za 2 meseca. Jeste zima blaga ali meni je ovo smesno :d
Tapatalk
Kad je izolacija iznutra zid iza izolacije je hladan i vrlo verovatno ce mu temperatura biti ispod tacke rose.
Tako da vodena para koja zbog razlike u pritiscima difuzijom tezi ka nizem pritisku se kondenzuje u/na zidu iza izolacije.
Unutrasnja izolacija treba da se bira da je sto manje paropropusna ili se preporucuje upotreba parne brane.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Potrosnja u januaru identicna kao i u decembru, u kilovat. 390KW mesecno, 780KW ukupno za 2 meseca. Jeste zima blaga ali meni je ovo smesno :d
Tapatalk
Meni je letnja potrosnja skupe malo manje od 300 a jeftina oko 50,ne znam na koji fazon vam dodje tako malo,i moje domacinstvo ovako trosi i brat i sestra i otac,meni iskreno ovo zvuci premalo,meni je doslo sada za grejanje 600 skupe i 220 jeftine.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari