Punjive?
Necu da pisem ime firme jer neznam da li je dozvoljeno,ali prica je sledeca na sve klime kupljene kod njih ugradnja je besplatna do 3m i daju 7 godina garancije.Uslov za 7 godina je njihov servis 1 godisnje,pitao ih licnd boljih proizvodjaca drze daikin ,mitsubishi imaju i haier,venting ,midea ,vox itd
I ja iato na 23. Ja jos namestio u aplikaciji profil, daljinski koristim samo da ugasim klimuJa stavim HEAT 23℃ AUTO FAN, i sakrijem daljinac, jer tašta čuva decu dok ne dođemo sa posla pa voli da čačka.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Sa Eco modom je manje "agresivna", da tako kažem. Takav mi je neki utisak. Ređe se uključuje.Ja drzim na 24c i auto fan bez economic moda,za onu firmu neznam ali kad bi dosli da mi ugradjuju morali bi sve da ispostuju
Sada se ne ponasa nikako jer sam na poslu. Nocria radi savrseno. Upalis je, povuce kao mazga dok ne nabije temperaturu i posle postepeno spusta do granice koliko joj treba da odrzava. Satima mi je juce radila na 300-450w. Japanac savrseno dobro modulira. Tako se i LU da ti radi s tim sto cini mi se LU moze da ide dole do 250W a na Nocriji sam najmanje video 297W, ispod toga gasi kompresor.Evo dva sata rada potrosnja na nekih 700w sa prvim stepenom duvanja. Kazi [SAJ]ber Kurajber kako se kod tebe sada ( ako si u mogucnosti ) ponasa nocria?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari