to je jarane jer te muci problem besposlenosti hajd ti lepo sebi nadji neku zanimacije idi opilat malo drva prosetat cuku bilo sta sto ima veze sa prirodom a ne zakljucan u stanu po ceo dan na 24 stepena?halooo ba 24 stepena otidjite malo aktivirajte se napolje malo cirkulaciju razradite da krv prozuji kroz telo a ne uglibiti se u stan po ceo dan i gledat pa vam je i na 24 stepena hladno od svog sedenja ce te se sj*bat totalno a vi se samo *****ajte sa tim viskom temperaturama sto nisu zdrave po covekaSvaka klima ima neku svoju boljku , nijedna ti nije savrsena , kao ni ja , znam da sam sjbn sto tražim perfekciju i kad se zalepim za neku stvar teško je izbijam iz glave , neko bi to konstatovao i ćaos a ja manijak čekam kad će i da li će uopšte to praviti .. Ma ******![]()
Za tu m2 je dovoljna 9-ka , a sto se tice kvaliteta filtera , e pa tu ti niko ne moze pomoci jer niko ne zna kakvi su filteri u svim modelima , to kao podatak nigde ne pise vec bi morala obici radnje i otvarati svaku unutrasnju jedinicu da vidis kako izgledaju . Sto tice kupovine ja bih tu odvojio tu 3 modela , najjeftinija varijanta ali sa 3g garancije Vox VSA7-09BE - 25.990 din , i provereni brendovi ali nesto skuplji Gree GWH09NB K3NNE 27.990 din ili Midea MS12F-09HRN1 ION (F5) - 29.990 din .. Svaka od navedenih ce rashladiti 25m2 bez problema , na tebi je da preseces sta ces uzeti ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari