x1gor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2007
- Poena
- 320
Dajte neku sliku da vidim kako izgleda smotana instalacija od3-5m kad je klima leđa o leđa.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Dajte neku sliku da vidim kako izgleda smotana instalacija od3-5m kad je klima leđa o leđa.
Jozza sad sam video da LT nisi nista odrzavao sem pranja filtera od 2012-te, treba i turbina da se opere kao i spoljna jedinica. Nije neka nauka, mozes i sam.
Juce mi bio komsija iznad mene isti stan potpuno on greje na centralno grejanje 60 kvadrata ja na klimu , on dobio 23 000 din racun za januar a kod njega 22 stepena kod mene 25 u dnevnojPlaniram do godine i u spavacu da ubacim 9 ku i da se razgacim skroz
Imam ja tu klimu u dnevnoj sobi.. Grejala je odlično sad kad su bile ove niske temperature, tu sobu, predsoblje i kuhinju.. Pošto je stan kao lavirint nije mogla da uhvati i drugu sobu, ali tamo je druga klima i ta peć.. Sve u svemu odlična je za taj novac..Poštovani,
obišao sam dosta foruma i ovde sam, čini mi se, naišao na najbolje informacije. Elem, grejao sam do sada 45 kvadrata norveškim radijatorima, ali bogme posle ove zime me više neće videti, jer su računi u decembru i januaru išli preko 20 000, a potrošnja preko 2000 kw. Rešio sam da uzmem inverter klimu, a stan je dobro izolovan, s tim što se stan ispod mog ne greje, ali je zatvoren i takođe ušuškan. Dole nema stanara i ne znam kada će ih biti. Elem, gledao sam da pazarim sledeću inverter klimu
DAIKIN Klima uređaj FTXB35C/RXB35C Inverter
Košta oko 60 000 dinara i potrebna su mi iskustva, ako ih neko ima. U obzir eventualno za neku tu cenu dolazi još neki japanac, ali prvenstveno me za ovaj daikin model zanima ima li neko iskustva. Hvala unapred.
http://www.acs-klime.rs/klima-ureda...-inverter-daikin-ftxb35c-rxb35c-12000btu.html
Ja sam kod njih uzeo klimu.. Oni su navedeni na Daikinovom sajtu kao jedni od distributera za Srbiju.. Ima i drugih, pa uporedi cene..
Mozda ova Panasonic 12ca koju imaju u ponudi...meni ova Panasonic obicna koju imam odlicno radi vec vise od 6-7 godina..greje odlicno do -5
Evo za nexteena spec. http://www.aircon.panasonic.eu/GB_en/product/ue-standard-inverter/
To sto greje do -5, da me ne shvatis pogresno, nije mi bas neka preporuka. Mada ti si to napisao jer je obicna pa verovatno ne bi da je testiras na veci minus. Ali pogledacu uje svakom slucaju. Ako jos neko ima iskustva i savet izmedju Daikin i Panasonic 12ica inverter neka javlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari