https://klimauredjaji.com/klime/midea/midea-klima-inverter-mission-mb-12n1d0Jel imate savet za neku klimu do 400 evra? Slabo se razumem u iste, jedino što sam pohvatao jeste da su inverter klime odlične, pa ako ima neka inverter za navedeni novac?
Primarno je da rashlađuje dnevnu sobu od 24m2, lepo bi bilo i spavaće sobe, al ako izlazi iz cenovnog ranga takva želja, onda ništa, može se i bez toga. Grejanje ne igra ulogu preterano, pošto imamo sopstveni kotao i radijatore u kući (mada može dobro doći kada se sporadično desi neki hladan dan van grejne sezone).
Nahvatao sam neku Hisense New Comfort 12k - DJ35VE0B za 47k, jel ima neko neka iskustva sa navedenom klimom? Viđao sam da se u temi piše da je u pitanju vlasnik Gorenja, i da slabo ljud znaju o njima. Jel se promenilo nešto?
U istoj sam situaciji. Hteo nesto jeftino, ali onda razmislim i odlucim da dodam jos malo, jer se klima ne menja na 3-4 godine...
Za 43000 Bergen Pine, za 49000 Gree Lomo. Verujem da su u toj cenovnoj kategoriji skoro sve iste.
Hvala XerojMidea Mission II po specifikaciji i u 09 i u 12 verziji.
Imas Hisense Energy Pro sa boljim seasonal, ali em ne znam kakve su im klime, em prelazi malcice tih 500e i ima samo 12ica.
Ja imam prosli Mission i mogu samo reci da lepo radi, a ostalo nemam pojma.
Prvo otkloniti curenje.Klima je iz 2008/9 godine, nije puno koriscena i nije radila par godina jer mi je to iz bivseg stana. A problem za gas moze da bude da dodje da mi sipaju r22 a da kazu da je r407 jer retko na kojoj velikoj boci pise koji je gas... Ako neko zna nekog ko ima r407 u Bg da mi posaljje pm sa brojem...
Klima je iz 2008/9 godine, nije puno koriscena i nije radila par godina jer mi je to iz bivseg stana. A problem za gas moze da bude da dodje da mi sipaju r22 a da kazu da je r407 jer retko na kojoj velikoj boci pise koji je gas... Ako neko zna nekog ko ima r407 u Bg da mi posaljje pm sa brojem...
Jel ima neko iskustva sa Vivax AERI serijom klima? U odnosu na AEMI i AEQI ima grejač kompresora i tacne, kao radi do -20. Ne znam da li se razlikuju još po nečemu.
Treba mi za hlađenje i dogrevanje u prelaznom periodu dok toplana ne krene sa radom.
Hrvati kažu da su ok, valjda jer je njihov brand.
12ku mogu da je uzmem za cenu AEMI 12ke....
AEMI je horor u odnosu na sve ulazne invertere brand name proizvođača. Bučna je, loše modulira (tj. ne postoji automatska modulacija), daljinac užasnog kvaliteta, uj sklona krckanju (loša plastika), loše se snalazi sa defrostom, softver klime je generalno loš. Sve ovo se odnosi na grejanje.
Koji će mi đavo ECO mod, kad na grejanju na zadatih 22 C zaključa potrošnju na 270 W.
Otvori se još malo i traži da ti stavi antivibracione amortizere. Investicija od 1500 dinara, a sprečava prenos vibracija na zid.
U svakom slučaju javi sta si uradio i koje su cene ugradnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari