Na desnoj strani zida su cevi za gas, klima bi opet morala preko kutije za roletne da ide a sto je najgore duvala bi mi tacno na krevet u mene dok spavam sto ne dolazi u obzir. Jedina alternativa je levi zidKudite majstora za klimu, a garant je korisnik tražio da se baš tu postavi klima, majstor se ovoga ne bi ni setio.
I ako stavi na levu stranu ne znate gde će da duva...verovatno u zid zato je tu nisu ni stavili.
Ono što može je da je pomerili više na desnu stranu bliže sredini prostorije i preskoci taj prozor, i spusti niže.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
DaPokusavam da shvatim ali mi ne ide.... oni su "spoljnu" jedinicu stavili u hodnik zgrade?????????
Ili da je staviš da visi sa plafona, na L profilne nosače
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Cevi izlaze sa desne strane unutrašnje jedinice i rupa je iznad kutije za roletnu, zato je postavljena tako visoko.
Na desnoj strani zida su cevi za gas,
Problem je sto nema mesta na desnoj strani spoljnog zida, opet smeta kutija od roletni + sto bi duvala u mene dok lezim, spavam..Vrv je ovo najbolji nacin da se uradi.Priključci za cevi i struju su uvek, ili makar najčešće, sa desne strane, ali svaka unutrašnja jedinica ima ostavljen kanal da se cevi i kablovi provuku na levu stanu. Ovo kako je kod tebe urađeno mi je skoro pa neverovatno...
Problem je sto nema mesta na desnoj strani spoljnog zida, opet smeta kutija od roletni + sto bi duvala u mene dok lezim, spavam..Vrv je ovo najbolji nacin da se uradi.![]()
Pozdrav!
Planiram da uzmem klimu za dnevnu sobu koja je otprilike 35-40 kvadrata.
Zapala mi je za oko TESLA Klima uređaj inverter TC50V3 18410IA.
Ima li iko iskustva sa ovom klimom? Isto tako, ako neko ima predlog za neki drugi model inverter klime, neka se javi, svaki savet je pozeljan.
Hvala unapred!
Toplotna pumpa moze da napravi hladnu vodu ali da bi hladio prostoriju trebaju fan coil aparati.Sta ce ti klima ako imas toplotnu pumpu?!Pa s njom imas i grejanje i hladjenje valjda.Ne verujem da je taj inverter nesto dobar za te novce,mada mozda je bolje i tako nego bilo koji krsteno on/off
Imas solidne italijanske za pola od toga.I koštaju od 600 do 800 eura za kvadraturu mojih soba![]()
Izvini ja se fokusirah se na 14kW TP a to je samo mali deo tvojih potreba.Zapravo nema da liče na nešto i imaju Oh od 9kW i da ne drče
Imam 22 radijatora, tako da je previše kako kod se uzme.
Svakako ne bih podneo da mi fan coil duva celu zimu toplo i diže prašinu. Isijavanje putem radijatora (iako opet vazduh cirkuliše) je manje invazivno i ne buči.
Zato i jurim sad klimu.
P.S. Modovi sry na offu :d
Izvini ja se fokusirah se na 14kW TP a to je samo mali deo tvojih potreba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari