Eto sad! Inače, "modulacija" do 530W minimum je kao da imate 9-ku on-off. Loše. Ili je senzor temperature u "fijuk" modu. Jel taj tvoj drugar probao onu '"feel" funkciju, da daljinski bude senzor temperature? Znači postavi daljinski u sobu na 1m visine malo udaljen od klime i van polja duvanja. Ali mora biti usmeren ka klimi, da bi mogao poslati signal. To variranje temp u prostoriji zvuči kao Mission18 kultura rada. Znam kako je to, zato sam ih i vratio. Samo što je Mission18 išao na 800W u minimum.Jedino što se ne prodaje u severnoj Evropi.
Kakva je to klima i inverter da mu treba toliko sati da bi regulisala temperaturu tj. da skuži da je dostigla zadatu i da nisko modulira koliko prostor gubi toplote.Nekad inverteri ne regulišu temperaturu tako brzo, nekad treba i 12 sati da radi da bi regulisao temperaturu i rad kompresora.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
.....+15c na 530w što se tiče modulacije to je banana od klime. xD xD :d
Ja Kinezu nevjerujem ni 1% to što pišu na papiru važni su utisci onih koji koriste te klime ako zaista iznesu pravo stanje rada klime a ne one moja radi na 90w pa do 300w što je nemoguće za tu i tu klimu.
Ne verujes mi kad sam rekao da llc ima mod 90w? Pa koristimo isti merač, ali kad ga već koristiš, trebalo bi da znaš da je izbazdaren na 240v i da pokazuje 9% manje nego što je realna potrošnja ali u suštini je jako precizan.
O kojim trgovcima pricas?Vise nije realno koliko je velika opsednutos ovh trgovaca fudzicu klima jer nesme ni jedna druga klima da bude bolja od njihove, njihove su jedino najbolje.Ako bi taj amber slucajno manje trosio struju na tom odrzavanju nebi me cudilo da kazu kako njihove klime uopste ne trose struju kao perpetum mobile.Pa taj amber da radi upola kako su kinezi napisali cak i tad jede sve te fudzicu klime i ovde vise njima nije vazno jel ta klima greje dobro i kakva je na grejanje nego se samo trude da joj iznadju neke mane koje nepostoje.Mislim da je ta klima mrak na grejanje i jede sve te fudzicu na grejanje jer su one odavno zastarele i prevazidjene a skupe ko djavo.Kazite ovde javno jel ima delovi za te fudzicu klime.Pa nema, nema nigde i ko je kupi zakopao se u startu kad se nesto pokvari a kvare se nego se to krije.Coveku stoji skoro nova fudzicu klima crko ventilator a motor za ventilator nema nigde ni u fabriku a ni jedan drugi ne pase i moze samo da je baci ili proda za delovi.
Odgovori hibridu slobidno da i kod mene nece da izmeri spoljnu temperaturu posto vidim da ga zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari