Pa ako treba da hlade server salu (npr), tu nije potrebna snaga kao za grejanje zimi, pa im (malo) snega neće škoditi. Jel tako @ZoxorMa "idi", nece im smetati sneg ako sluze za hladjenje... ?!!!
Jesi siguran?
Naravno.Ma na takvim prizemnim kućama je mnogo bolje klimu postaviti na zemlju.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
100%Ma "idi", nece im smetati sneg ako sluze za hladjenje... ?!!!
Jesi siguran?
Kad je uredjaj u rezimu hladjenja spoljna jedinica greje tako da mu sneg ne skodi.Pa ako treba da hlade server salu (npr), tu nije potrebna snaga kao za grejanje zimi, pa im (malo) snega neće škoditi. Jel tako @Zoxor
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Znam to. Moj komentar je bio u smisli da čak i ako sneg pokrije pola izmenjivača, ostaje dovoljno za cirkulaciju vazduha kroz izmenjivačKad je uredjaj u rezimu hladjenja spoljna jedinica greje tako da mu sneg ne skodi.
Pitanje je samo do koje je spoljne temperature uredjaj predvidjen da radi u rezimu grejanja.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Na kraju mog teksta sam mislio na hladjenje.Znam to. Moj komentar je bio u smisli da čak i ako sneg pokrije pola izmenjivača, ostaje dovoljno za cirkulaciju vazduha kroz izmenjivač
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Zašto si otpisao Midea mission?Kako nemaju?
Pa koje kotlove prodaju?
Imali su sve danas.
Dobio sam iste uslove kao za mideu, i taman sam se odlučio za Bergen pine profi i kaže da to moram da čekam do petka, presekao sam i opet kupio mideu.
Gree lomo mi izgledala nekako manja i skromnija od midee mission nju sam odmah otpisao, viola izgleda bolje ali je ona i skuplja.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari