Nosio ga kod majstora, unutra skroz nov, sv emajstor probao, lemove i kaže da ne može da se popravi. Posle 5-6 dana probamo daljinski on sam od sebe proradio. Čak i displej.
Ja ne mogu da verujem!
Vidim ovu Mitsubishi klimu za 88k dinara, ima inverter, najviše bi je koristio za grejanje. Garancija je 5 godina.
Jel mislite da je ok to?
http://www.kliklak.rs/kupi/mitsubishi-electric-msz-sf35ve-muz-sf35ve-klima-uredjaj-465489
Pozdrav svima,
potreban mi je savet oko inverter klime za poslovni prostor površine 25kvadrata, visina 3,10m.
Dva spoljna zida, bez izolacije, pvc vrata i veći prozor (otprilike 160 sa 180cm), pločice na podu i na dva zida do visine 2m.
Prošle zime pokušao sa TA peći 2,5kw, smrzo se ko .....
Nemam novca za japance, ali ne bih uzimao baš ni one najgore kineze.
Mogu da izdvojim 50-55.000 dinara.
Većina ljudi koja je imala bilo kakva iskustva sa inverter klimama mi kaže da bi se taj prostor bez nekih problema grejao solidno sa 12-icom.
Kakvo je vaše mišljenje? Postoji li i mala mogućnost da ću se smrznuti zimus, naravno na nekoj normalnoj zimi? Kakve su ove Gree klime, par ljudi mi je reklo da jesu Kinezi ali kao nisu loši.
Cimam se prilično, *** treba dati pare a možda se bace. U svakom slučaju TA peći bih preskočio i da imam neku od 3,5kw imao bih preko 100evra struje u januaru sigurno (nema jevtinije struje).
Hvala svima unapred.
Pozdrav.
Pozdrav svima,
potreban mi je savet oko inverter klime za poslovni prostor površine 25kvadrata, visina 3,10m.
Dva spoljna zida, bez izolacije, pvc vrata i veći prozor (otprilike 160 sa 180cm), pločice na podu i na dva zida do visine 2m.
Prošle zime pokušao sa TA peći 2,5kw, smrzo se ko .....
Nemam novca za japance, ali ne bih uzimao baš ni one najgore kineze.
Mogu da izdvojim 50-55.000 dinara.
Većina ljudi koja je imala bilo kakva iskustva sa inverter klimama mi kaže da bi se taj prostor bez nekih problema grejao solidno sa 12-icom.
Kakvo je vaše mišljenje? Postoji li i mala mogućnost da ću se smrznuti zimus, naravno na nekoj normalnoj zimi? Kakve su ove Gree klime, par ljudi mi je reklo da jesu Kinezi ali kao nisu loši.
Cimam se prilično, *** treba dati pare a možda se bace. U svakom slučaju TA peći bih preskočio i da imam neku od 3,5kw imao bih preko 100evra struje u januaru sigurno (nema jevtinije struje).
Hvala svima unapred.
Pozdrav.
U svakom slučaju TA peći bih preskočio i da imam neku od 3,5kw imao bih preko 100evra struje u januaru sigurno (nema jevtinije struje).
Od svih tih Kineza Gree je najbolji. Korektne klime pravi.
Nego, kako si ti koristio tu TA peć, punio je samo 8 sati tokom noći ili neki drugi režim?
U principu gledao sam da što manje duva jer bih imao preko 100 evra struje mesečno. Lokal je počeo da radi u januaru i mislio sam ajde izguraću ovu zimu pa ćemo za sledeću videti šta i kako.
Naravno da bi ona sasvim dobro zagrevala ako bih je pustio da duva svako malo, ali ne bih živ ostao sa strujom.
Izvinjavam se ako nisam objasnio to kako treba.
Kako vam se ovo čini:http://www.winwin.rs/bela-tehnika/k...ee-gwh12ma-k3dne2l-cozy-inverter-4765552.html
Ako ima neki bolji predlog, samo napred.
Bitno je koliko sati dnevno si punio TA, da bi znali kolika energija grejanja ti nije bila dovoljna.
Ako dobro shvatam na jednotarifnom si brojilu?
Postovani, jedno pitanje
odlucio sam se za grejanje na klimu oko 35 m2 i pozao majstore da mi kazu koju klimu i gde da je postavim radi najboljeg ucinka, preporucili su mi daikin inverter 12 -icu i da ce bez problema grejati taj prostoj jer je prostor nizi 2.2 m i dobro ususkan. juce su ugradili i rekli da je najbolje da se ona namesti na temperaturu i da ce ona sama da se pali i gasi kad dodje do zadane temperature, danas na nekih 10 stepeni u grau ona ceo dan duva za 22 stepena, da li je to noralno ili bi trebalo lagano da postigne temperaturu i ne duva pretoplo iz nje. i sta znaci da se ona ugasi sama kad postigne zeljenu temperaturu prestane da duva ?
Obrati pažnju šta radi spoljna jedinica. Koliko često se ona uključuje i isključuje. Daikin izbacije toplotu od približno 1,3 kW - 3 kW. Slabije od 1,3 ne može, i posle nekog vremena, kada se zagreje prostorija, bi trebalo da se isključi spoljna jedinica. Šta će unutrašnja da nastavi da radi, zavisi od modela. Pogledaj u kom modu rada je klima i šta kaže uputstvo za njega?
Koju inverter klimu uzeti za grejanje tokom zime? Prostor od 80 kvadratnih metara, nema hodnika, znaci sve je jedna prostorija
Koliko sam video ovde na forumu, dosta ljudi preporucuje Daikin i Mitshubishi pa se dvoumim izmedju te dve, samo ne znam koja bi velicina trebala za toliki prostor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari