veliki tesla
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.08.2014
- Poena
- 180
Hvala na pomoci djalf.
Ja sam ti lepo rekao šta da uradiš, i koje dve klime da ugradiš a ti kako hoćeš. Realno, ako bi grejao dve veće prostorije, opet ti ništa jače od Fujitsu 12LMC ne treba. Bacač pare.Drugari hocu jednu klimu i nemojte me ubedjivati za dve. Slazem se sa vama da nemoram izimati 14 ili 18, koja po vama 12 najbolje greje i za 1kw struje daje najvise toplotne energije na -15C? Pomozite mi da im sutra argumentovano ponudim da zelim drugu proverenu klimu sa najboljim ucinkom grejanja.
Problem je u tome što ti sa tom jednom klimom nemožeš grijati te tri prostorije, ove druge dvije će uvijek biti pothlađenje pa da staviš klimu i 70-setku.Nisu me zavali zato cu ih ja sutra zvati da znam na cemu sam. Voleo bih 14nocriu ili ASYG 18LFC. Nemojte me drugari pogresno shvatitihocu, hocu iz jednog mesta da grejem tri prostorije. Slazem se sa vama da gledam jako velike klime za taj prostor, ali po vama koja 12 je vrh odnosno najbliza nocriji ?
Znacilo bi mi vasa iskrena preporuka, jer bih zeleo da ove godine sigurno iskljucim jednu ta pec. A pun pogodak bi bio ako bi obe peci bile ugasene...
Ako je prostorija 40kvm onda mora tako.Jedna prostorija, jedna klima, ostalo je sve karabudzevina
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Norveškoj se cele kuće greju jednom klimom, a u Srbiji mora u svaku sobu po jedna. Možda nije 'ladno, al' je zato standard.
Šalu na stranu Mitre, koliko košta ugradnja split klime u Norveškoj?
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Sa tim mozes da grejes veci stan ili prizemnu kucu, sto je opet kao stan sa dvoristem, kada kazem kucu, mislim na kucu u Srbiji koja u proseku ima dva sprata
Šalu na stranu Mitre, koliko košta ugradnja split klime u Norveškoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari