[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Zato sto nema potrebe toliko da se komplikuje 
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Posto je klima u garanciji sta mi predlazete, dali od prodavca: " ACS Shop & Service d.o.o. ", traziti popravku ili neka zameni klimu?
Iz Viacoma sam uzeo LU model i oni su ugradjivali stim da sam imao informaciju da hoce da fusare pa sam cimao Duleta, on ih zvao i ispostovali proceduru instalacije. Viacom angazuje nekog, mislim da nema svoje ljude ali mozda gresim.
Ja sam kod njih uzeo, oni su mi i ugradjivali. Ispostovali su sve sto smo se dogovorili, odradili sve kako treba iako sam u trenutku bio skeptican jer je dosao poprilicno mlad momak. Pridrzavao se decko pravila tako da problema nije bilo. Klimu sam bukvalno narucio telefonom, platio sam ljudima pri montazi sve, nisam morao da mrdnem iz kuce. Sto se svega toga tice ja sam zadovoljan. Ne znam kakvi su u slucaju da iskrsne neki problem ili kad je reklamacija u pitanju.I meni treba par informacija o toj firmi jer od njih planiram da uzmem i konacno sam se odlucio za LU 14, jer je jeftinija 12k od viakoma
Odakle si @sapra ?
Pa ako klimu uzmes u nekoj ozbiljnijoj prodavnici oni vec imaju neke svoje preporuke za instalatere pa bi onda trebalo njih da angazujes . Svako se trebas dobro raspitati tamo gde kupujes klimu a najbolje b bilo da mozes uzeti klimu u nekom servisu koji ce ti pruziti kompletnu uslugu na jednom mestu .
Duk
Kao sto ti rece @djalf , razlike su mizerne i ako ti 12-ka ne odradi posao nece ni 14-ka . Ta 14-ka ima malo jaci izduv pa je bukvalno za dlaku jaca na -15c a nesto bolje to igleda kad je spoljna u plusu no tu razliku u ceni neces povratiti verovatno nikad .
Dobro obrati paznju gde ces pozicionirati unutrasnju jedinicu ako zelis pokriti sto vise m2 ...
A ko je blesav da eksperimentise sa nekim smesnim brendovima? Ja za svoje pare necu eksperimentisati sigurno. Apsolutno svaka ce da hladi ali grejanje je visa matematika. Tu je Japanac pobednik kako god da okrenes. Fujitsu samo ima pristojniju cenu u Srbiji od ostalih japanaca pa se namece kao razuman izbor.Samo me nervira sto ovde nema druge klime sem fujicu, niko da da neki sud o nekoj drugoj klimi, a inace sam zvao comtrade, uvoznik je prodao sve njihove 18tice(Tesla) i nece ih biti u prodaji duze vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari