Ispod poda 2 cm stirodur, fasada 5 cm stiropor, i po ploči 10 cm stiropor. Doduše uz ne toliko sjajnu drvenu stolariju, ali nemam para trenutno za zamenu.
Kad koristite dry mod na klimama? Meni se čini da je vazduh i ovako previše suv u sobama. Jel tad klima hladi ili greje?
U pustinji vazduh nije tako vlažan.Ne razumem se u saune, ali sve ono što sam gledao na TV uglavnom ostaju po 5-10 minuta. A posle istrčavaju na hladan vazduh.
A ovi što prežive 2-3 dana u pustinji na +46°C, uglavnom bivaju pronađeni na ivici gašenja organa ili delirijumu.
E, da. I baš zato je fora da stavite klimu na najslabije kada hladite. Klima, dok hladi istvremeno i isušuje, ali ako je stavite na high ona će za 5 minuta da izduva gomilu hladnog vazduha i da se isključi, a neće stići nimalo da isuši vazduh u sobi. Zato je bolje da stavite ventilator na minimum da bi hladila 20-30 minuta i da izvuče malo više vlage iz sobe, jer će biti mnogo prijatnije.
Veca vlaznost vazduha zdravom coveku ne smeta. Eto zivi se u tropskom pojasu (Kosta Rika, Vijetnam, Honduras, Kambodza, pola afrike...) gde su temperature 25-30C a vlaznost vazduha bude i 100%. Tako da je ova tabela gde bi terbalo da krepam na 29C i 100% vlaznosti vazduha total BS.
Upravo to i ja pricamKad sam bio u Egiptu, temperature su bile znatno vece nego ovde, pogotovo kad smo isli u pustinju ali se znatno lakse podnosilo, bas zbog vlaznosti vazduha. Secam se bre, tamo sam 45 stepeni lakse podnosio nego ovde 35
Upravosve je lako kad si mlad!
Upravo
Oni grafikoni su pravljeni za neki normalan svakodnevni život (osmočasovna radna atmosfera, dnevna soba, dom zdravlja, biblioteka, itd...) a ne sumnjam da ima ovde ljudi koji mogu bez problema da izdrže mnogo više. Idu ljudi i u lov na Aljasku, pa spavaju na temperaturi vazduha -10˚C noćima, pa se vrate sa uživanjem i lepim uspomenama. I Biba struja izdržava 20.000V, ali se norme ne prave prema njemu, već prema nama običnim građanima.
U tom smislu onu šarenu tabelu možemo da tumačimo i kao mogućnost za seks sa koleginicom koja je slučajno svratila u našu neklimatizovanu gajbu, gde je crvena zona nikakva šansa, a plava zona možda![]()
Koliko eur?
[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]Full HD filter...
Gospode...
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
439 € kosta.Koliko eur?
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Za te pare može da uzme proverene klime Mitsubishi, Fujitsu, Daikin. **** taj Samsung, samo dizajn!
Zezaš me da je ugradnja u Italiji 450 evra?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari