Broz je napisao(la):Dok se ne pojavi neki mas. ing. za klimatizaciju ja cu onako prosto da ti nabacam stvari, dakle inverter nema veze sa grejanjem/hladjenjem. On samo ima mogucnost da menja (povecava i smanjuje) brzinu okretanja fan-a u spoljnoj jedinici po potrebi.
Broz je napisao(la):Ja imam Mitsubishi, placena je nesto sumanuto, dobra je i hladi na -10 ali to nigde ne pise da moze i ako crkne ja sam kriv jer zvanicno moze valjda do -5...
Golden je napisao(la):Ako je problem spoljna temperatura, nije mi jasno zasto niko ne spominje ugradnju klime(kompresora) u špajz ili u neku drugu prostoriju u kući (koja se nekoristi) ?
Golden je napisao(la):Ako je problem spoljna temperatura, nije mi jasno zasto niko ne spominje ugradnju klime(kompresora) u špajz ili u neku drugu prostoriju u kući (koja se nekoristi) ?
Broz je napisao(la):He he, meni je palo nesto slicno na pamet - da montiram spoljnu jedinici unutar zgrade ali je za to cuo predsednik kucnog saveta (visoki vojni oficir u penziji) i onda je sve stalo jer je stavio veto na to![]()
Broz je napisao(la):He he, meni je palo nesto slicno na pamet - da montiram spoljnu jedinici unutar zgrade ali je za to cuo predsednik kucnog saveta (visoki vojni oficir u penziji) i onda je sve stalo jer je stavio veto na to![]()
dlalic je napisao(la)::wall:
Naravno da se spoljna jedinica ne moze staviti u spajz ili slicnu (relativno malu) prostoriju jer bi se ta prostorija vrlo brzo ohladila toliko da grejanje ne bi bilo efikasno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari