Ko bre ima ravan ekran???Evo dodji kod mene da vidis hercules 14'' sa isto tako ravnim ekranom,tj. ugradio sam mu staklo ispredraindog je napisao(la):ja bi ti preporucio da uzmes samsunga ali 753dfx koji se moze naci za oko 180 evra ipak taj monitor ima ravan ekran
simpson H je napisao(la):Ko bre ima ravan ekran???Evo dodji kod mene da vidis hercules 14'' sa isto tako ravnim ekranom,tj. ugradio sam mu staklo ispred.Ta fora sa ravnim ekranom je samo marketinski trik.
Kako bolji.Pa ovaj Hansol ga jede za uzinu,u svemu.Taman da mu naleti najgori moguci primerak Hansola-bolji je od 753sdfx.raindog je napisao(la):dobro, dobro svi znamo razne thenike pravljenja "ravnih" ekrana .... ali ipak je taj monitor bolji od onih sto bi doticni hteo da kupi a ipak je prihvatljive cene![]()
simpson H je napisao(la):Kako bolji.Pa ovaj Hansol ga jede za uzinu,u svemu.Taman da mu naleti najgori moguci primerak Hansola-bolji je od 753sdfx.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari