Šta je novo?

kji monitor?

lisanin

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
619
sta izabrati:
Hansol 720PT 17"/0,26mm 1600x1200/75 96k ili
17" Samsung SyncMaster 753st TCO99
cena im je skoro ista
nemojte samo reci nesto od 250-300 eura - pokusavam da napravim izbor do cene od 170 eura (bez poreza)

753dfx

ja bi ti preporucio da uzmes samsunga ali 753dfx koji se moze naci za oko 180 evra ipak taj monitor ima ravan ekran

Re: 753dfx

raindog je napisao(la):
ja bi ti preporucio da uzmes samsunga ali 753dfx koji se moze naci za oko 180 evra ipak taj monitor ima ravan ekran
Ko bre ima ravan ekran???Evo dodji kod mene da vidis hercules 14'' sa isto tako ravnim ekranom,tj. ugradio sam mu staklo ispred:D .Ta fora sa ravnim ekranom je samo marketinski trik.

Re: Re: 753dfx

simpson H je napisao(la):
Ko bre ima ravan ekran???Evo dodji kod mene da vidis hercules 14'' sa isto tako ravnim ekranom,tj. ugradio sam mu staklo ispred:D .Ta fora sa ravnim ekranom je samo marketinski trik.

dobro, dobro svi znamo razne thenike pravljenja "ravnih" ekrana .... ali ipak je taj monitor bolji od onih sto bi doticni hteo da kupi a ipak je prihvatljive cene;)

Re: Re: Re: 753dfx

raindog je napisao(la):
dobro, dobro svi znamo razne thenike pravljenja "ravnih" ekrana .... ali ipak je taj monitor bolji od onih sto bi doticni hteo da kupi a ipak je prihvatljive cene;)
Kako bolji.Pa ovaj Hansol ga jede za uzinu,u svemu.Taman da mu naleti najgori moguci primerak Hansola-bolji je od 753sdfx.

Samo kad bi naleteo na neki ispravan Hansol bilo bi OK :) U svakom slucaju izaberi Samsung 753dfx

Re: Re: Re: Re: 753dfx

simpson H je napisao(la):
Kako bolji.Pa ovaj Hansol ga jede za uzinu,u svemu.Taman da mu naleti najgori moguci primerak Hansola-bolji je od 753sdfx.

nije to 753sdfx nego 753dfx a imas i najgori samsungov model a to je 753s pa za taj se slazem da ga hansol jede za uzinu ....

SAMSUNG RULES!!!

Vrh Dno