кингмакс средина као и апацер, пки... боља од неке но нејм РЦ меморије или кингстон валуе
кингмакс средина као и апацер, пки... боља од неке но нејм РЦ меморије или кингстон валуе
Nemoj molim te da uporedjujes te pacere sa KINGMAX-om.
Kad je Kingmax izbacio DDR 433-466-500 modele bio je najbolja kupovina.
Imao sam Corsair, i PQI (krsh) i Kingston a sad sam na KINGMAX.
Na Corsair nemam nasta da se pozalim, sa PQI DDR2-800 sam imao problema, pa jedan modul i otisao a to sto nije hteo preko 880 ni da cuje necu ni da spominjem. Kingston sam imao u DDR varijanti i bili su OK moduli.
Kingmax sam imao modele od 512MB, a trenutno od 1GB.
Na jednoj masini DDR2-1066, a na drugoj DDR2-800. Mozes da im radis sta hoces, mo da stucnu. 800-tka ide na 1000 bez problema, o 1066 modulima nema potrebe ni da govorim, na drugom kompu rade na 1040MHz @ 5-5-5-15 (X2 [email protected], FSB273, DDR2-800set@1040).
Zanimljivo je da po ceni spadaju u jeftinije memorije, ali su bar po mojem iskustvu daleko iznad.
Moduli su radili i na AMD X2, a i evo sad rade na C2D mashini. Ni jedan problem oko kompatibilnosti, sto je najbitnije.:banana:
Jel to Brisbane X2?Interesuje me kako se slaze pri OC sa njim,mene ovaj Corsair dobro sluzi ali dobro bi mi doslo nesto malo bolje.
BTW imao sam Kingmax 512Mb 800MHz,radio je na 1040MHz stabilno,sa Athlon 3000+.
Kolko kosta dobra je,no spada u srednju klasu,ali ko ce sada da kupi Kingmax kada GeIL sa 4-4-4-12 Latency 800MHz kosta 50e....jos 2 GB a ovo je high-end memorija:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari