Šta je novo?

Kingdom Come: Deliverance II

Baš to, nemoj da pretražuješ ništa o igri niti da gledaš po YT klipove i slično, igra ima toliku slobodu kakvu u skoro pa nijednoj igri nisam video, svaki quest i svaku odluku donosi onako kako ti misliš da je najbolje. Gledanjem walkthrough-ova i raznih guide-ova ćeš samo uništiti iskustvo igranja ovakve igre.

Ako nisi daleko odmakao predlazem da probas na hard, bas je immersive, steta sto nije bilo kad sam ja pocinjao. Zato sam ponovo krenuo na hard i bas je brutalno, realno snalazenje u prostoru.

Pogledao sam par walkthrougha od mesta gde sam ja stao. Vidim da neki opusteno kradu po ovom prvom mestascetu. Da li ako ukradem i niko me ne uhvati da li to utice na neku moju statistiku za koju ne znam?
Ništa ti neće faliti ako te niko ne vidi, ali ako se dobro sećam, ljudi će vremenom primetiti da su stvari počele da im nestaju kad si ti u blizini i biće dosta oprezniji.
A i straža čini mi se zna da te zaustavi i proveri jel imaš nešto ukradeno kod sebe. Veoma retko doduše...

Savet, igraj prvo sa uključenim interfejsom, zeznuto je bez njega. Hardcore samo ako si savladao keca bez problema.

Sve sam razumeo, uplovljavam u igru bez ikakvih pomagala i snalazim se. I ovo malo sto sam video mi je vac malo pokvarilo imerziju, sreca pa je sve vezano za sam pocetak igre.
Nikad nisam igrao igru gde moram da vodim racuna da li je lik jeo, pio, spavao. U igrama gde je bilo prisutno sam birao nivoe tezine gde je to onesposobljeno...a ovde jos hrana moze i da mi se ubudja.
Hvala na savetima, idem, pa gde me put odvede.

Kovac Radovan nece da primi mac koji sam napravio :mad: Odradim mac kako treba ali nema opcije u razgovoru da mu predam. Jel ovo bag, imam 1.4 verziju

Sećam se prvi put kad sam prelazio da je bio bag preko Radovana ne konkretno kod predaje mača bar meni nego neku misiju pre pa sam išao drugim putem, preko mlinara.

Slicno da.., meni samo mi ostalo da se obucem za svadbu i setim se Radovana pustog :) Odem ponovo mu odradim maci nista...Ne znam da li da instaliram poslednji update 1.5...
I jedno pitanje @pilauda Znaci ostalo da se obucem(i to mi problem, ovaj samo vice dobro je- ali nije dovoljno :rolleyes: i odem sa mlinarom na svadbu, ali ne znam da li je sad pravo vreme da ga prijavim..Da li to da radim jer mi on jedini ulaz na svadbu? Kontam moyda uzmem love dosta, a opet hocu da naucim jos sunjanja i sl od njega...Kad ga tacno prijaviti i da li to raditi? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno