Ispravan pristupIskreno, samo bih da probam kao neki sendbox, malo da obilazim prirodupa ako me privuce, tek onda bih igrao questove i pricu.
Uzeo sam global key sa Kinguin ali kad hocu da aktiviram na steamu izbacuje da nije za moj region. Jel moze nesto da se uradi tipa da stavim vpn neke zemlje iz Evrope i aktiviram na steamu, ne znam jel to dozvoljeno, ne bi da popijem ban na glavnom nalogu?
Novi trailer, samo utišajte zvuk ako niste sami u sobi
Ma vredi svaki dinar.Sidequestovi su tek prica za sebe od skupljanja leseva, prekopavanja svinjskog izmeta, seoskih vradzbina, drogiranja, backyard fighting-a.Pravo SLAV iskustvo ahaha.Auh kakva igra , skoro me nesto nije odusevilo. Zbog nekih ubagovanih kvestova na "narodnoj" verziji na kraju je uzeh na steamu i ne zalim ni evro, jedino sto sam vec ubio nekih 100 sati al ajd nece valjda skoro kraj. Inace sa najnovijim pechom svi kvestovi rade koji mi nisu radili, prilicno je grafika jos upeglanija i zvuk mi se cini jos impresivniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari