Arhelog1981 je vec odradio neka iskopavanja i dao link za procesor
Ne znam koji je procesor u pitanju, ali koliko mi je poznato, Kinezi jos ne prebacuju 1GHz stabilno. Kao sto je na njegovom linku napisano, ne moze ni ovaj... Ne znam konkretan procesor, Cortex A8 arhitektura je dovoljno razvijena da nemam previse razloga da sumnjam, ali ne znam nista o konkretnom modelu. Medju kineskim proizvodjacima, Rockchip i AMLogic su veci i poznatiji i dolaze na dosta velikom broju solidnih uredjaja, ali za ove pare, ako je specifikacija tacna, koga briga.
Inace, sto se rama tice, na drugom mestu sam nasao da ima 512MB, a ne 1GB. Sto zvuci mnogo realnije.
A sto se tice rezolucije, LG Optimus Pad ima ovu rezoluciju. Tako da da, ova rezolucija postoji, to nije pitanje. Ali opet preporucujem pazljivo kopanje po internetu, svi znamo kako je Blueberry Netcat M01 imao rezoluciju 1280x720... Zvuci veoma lepo, ali sve ove zestoke specifikacije su mi sumnjive. Uvek su bitni i uglovi gledanja, odziv samog ekrana, kontrast, osvetljenost...
Po mom iskustvu, najbolji forum za iskustva drugih korisnika sa kineskim tabletima je Slatedroid, oni pokrivaju dosta njih. Mislim da je to ipak prva stanica za bud zasto tablete.
I da, Igoritza nam je bio neiscrpni izvor informacija, mislim da bi uzivao u ovoj temi

Steta sto ga nema vise ovde...