Hvala!Le max 2 ima ponajbooju kameru.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hvala!Le max 2 ima ponajbooju kameru.
Nataša svakako ne bih preporučio Oukitel i brendove tog tipa za taj novac. Često stavljaju lažne specifikacije.
To što piše da je Samsung senzor, može da budu istina, i to je neki slabiji/stariji senzor. A može da bude i laž.
Xiaomi, Leeco, Meizu, Nubia itd, od njih je OK da se uzme telefon, za taj novac.
Na to dodajte 32% dažbina.
Meni su pored ovih modela koje je naveo Veljko, interesantni Xiaomi MI A1 ili MI 5X.
Razlikuje ih jedino FM radio i tip androida, mi a1 ima stock android a mi 5x MIUI.
Ja bih pre odabrao MI 5X ali se teže nalazi.
Mi A1 košta 200€ na KP sa garancijom od godinu dana.
Sličan model je i Redmi 5 plus, neko je već predložio, malo većih dimenzija.
Leeco nudi x722 model po odličnoj ceni ali se nalazi samo u zlatnoj, roze boji.
Cool 1 je isto dobar model, malo slabiji SOC, nalazi se u sivoj boji, 100-120€ košta.
Hvale ga članovi.
Dešava se da takvi brendovi izbace po koji model i da je OK.Ma nesto citao recenzije za taj Oukatel k3, kazu da nije los u Hrvatskoj i madjarskoj su povoljna misljenja za taj mobilni Oukatel K 3
Hehe, upravo takoLogika i zdrav razum nalazu da za garazne brendove ne treba da se daje vise od onoga sto moze da se prezali.
Za sve ostalo tu je Master.... Xiaomi.
Hehe, upravo tako
Napisao sam već.I od Hiaomija sta predlazes??
Ево неки баш кинез, не видим нигде нешто о њему, али цена је као нека вечерица за 1, па таман да ради и као плејер само.
Цена испод 5000 са транспортом.
I think you'll like JIAKE 6 Inch Smartphone Android 6.0 RAM 4GB+128GB 8Core 2camera Bluetooth Gps 2SIM 3G WCDMA Smart Phones (Free Gift:White Bluetooth Headset). Add it to your wishlist!
http://geek.wish.com/c/5a437b43eae9ef204029099e
Погледај тек шта продавница нуди ...Ovo je neka prevara u najavi, generalno Jiake je ranije radio klonove samsung telefona ako se dobro sećam sa ko zna kakvim lažnim specifikacijama. preskočio bih ovaj "Deal" ma koliko lepo izgledao.
Dobar izbor svakako, za taj novac si odličan uređaj izabrao.Narucio sam na kraju coolpad s1 changer 4/64 za 170€, hvala svima na pomoci. Dvoumio sam se izmedju njega i nubie Z11, ali je presudilo to stto ovi sa aliexpress-a stavljaju jize cene na paketima, pa postoji sansa da nesto ustedim na carini. Ovi sa joybuy rebnu realnu cenu tako da je tu sve jasno sto se carine tice. Druga stvar, ima dosta ROM-ova, ima i AICP na oreu. Hteo sam leeco x722 ali me je boja def odbila, a koliko vidim vise se i ne proizvode jer niko ne obnavlja zalihe.
Moje misljenje je da si bolji model odabrao, dobra je i ta Nubia ali bih ja takodje kranje ciljao changer-a... Koju boju si narucio?Bice naravno, malo da ga isprobam pa cemo napisemo malo opsirniji opis. Vise sam bio za x722 ali mi je za malo "pobegao". Nigde ne nadjoh da li moze google camera da se instalira ovom modelu, zna li neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari