Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Na carini je LeEco Max2, ali se lomim da poručim i Le3pro X722, taman da izvučem cash back, a zadržim koji mi se više svidi.

Sent from my x600 using Tapatalk

Ako imam raspolozenih da se razumeju u flešovanje mobilnog (ADB i TWRP) neka se jave na FB chat posto sam uzasnut koliko su tutoriali na internetu nepismeni i ne gube mi se sati za instaliranje i prepiske po forumima sta i kako kad bi u 5min chata resio verovatno sve sto me muci...

http://www.facebook.com/wladymeer

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li je neko koristio bilo ko Vernee Mix 2

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Ja nisam ali bi ih zaobišao, dosta problema sa njihovim mašinama sam našao na metu.

Pritom su ih provalili da mix 2 nema sony senzor kako su rekli nego neko smeće, što je i bilo jasno, mnogo loše kamere.

Imaš na kanalu Techutopia. Dečko je jedini koji radi po više recenzija svakog telefona, samo Kineze i radi, radi svaki segment odvojeno, pa onda "after the hype" kako on kaže pa posle nekog većeg update-a pa posle par meseci.

Ko ga nije pratio nek pogleda, retko gde se mogu naći prave recenzija tih garažnih brendova.

Gledao sam njega ali samo na engleskom lepsi mi naglasak. Zaobisao ga !!!

Imam problem sa LEEco 2 x620 danas sam bio na skijanju inbilo je dosta hladno pa se telefon ispraznio. kada sam dosao kuci prikjlucio sam ga na punjac medjutim umesto da se puni on se ukljuci i prijavi onaj orange state i kaze da ce se butovati za 5 sekundi i tada se upali narandzasta led lampica i kao puni ga medjutim samo stoji na 0% bez obzira sto je vec 20 min na punjacu. probao sam i sa drugim punjacem ali nista. Koliko znam kada je prazna baterija i kada se puni treba da svetli crveno a ne narandzasto. sta probati sledece?
Колико сам приметио, тел данас пуне тек на оптималној темп батерије, и не прегревају је, смањују јачину струје пуњења у зависности од темп и напуњености, вероватно је прво загревао батерију до потребне темп.

Baterije na hladnoći gube energiju, verovatno je već bila skoro prazna pa je došlo do dubokog praznjenja baterije. To se dešava ako napon padne ispod 3v, obično ostanu posledice po kapacitet baterije u gorem slučaju ćelija može i da umre

Znaci na skijanje nositi iskljucivo nokiju 3210. Ozbiljno na skijanju treba imati neki od starijih modela em imaju bolji domet em ti baterija traje duze em ne mozes da ga slomijes kad se sam slomijes. Ali uvek ima to ali nema tog slikanja za drustvene mreze jelte nisi skijao ako ne izbacis sliku.

Tesko je poverovati u ovo.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Najvise me nervira sto ce sa ovim 18:9 ekranom kapacitivni tasteri da postanu proslost a ovo "na ekranu" ce se prodavati kao neka revolucija. A kako vidim i dobra kamera postaje deo luksuza...

Ako se pojavi takav model kupujem najjaci hardver dostupan i to dva komada da imam u rezervi do sledeceg "trenda"...

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Bukvalno ce ista kolicina ekrana biti dostupna u praksi a na papiru ce svi ekrani biti veci.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Koji je LeEco trenutno bestbuy? Sto ih vise gledam svi su mi isti ili skoro isti razlike ogromne u cenama na raznim sajtovima za iste modele ili slicne. Nisu mi jasni ti modeli nikako napr. kakav je ovaj: AI Edition?
Sto je na svim modelima android 6 kakvu podrski imaju itd...

Od LeEca najbolji odnos cena - kvalitet ima Cool1 po meni. SD652, 5.5", 4GB RAM 32GB ROM, 4060mAh, ima zvanični Nougat, ulaz za 3.5mm slušalice - za nekih ~100€
Jeste to Coolpad, ali je LeEco brend unutra (tako i piše na telefonu - LeEco inside)

Dosta sam analizirao LeEco modele i šta znam, dugoročno mi je nekako draži slabiji SD sa osetno većom baterijom i manjim ekranom kao potrošačem. Uz sve gledao sam par video snimaka po pitanju kamere i iskreno nisam primetio da su se jači modeli nešto proslavili u kvalitetu fotografija. Štaviše, imati 21MP kameru i neproširivih 32GB memorije može da bude ozbiljan ***** ako voliš da fotkaš jer ti je svaka fotka po 5-6MB...

Poslednja izmena:
Zavisi po kojim cenama se koji nadje no Le Max 2 je najkompletniji uredjaj.

Sent from my NEXBOX-A95X using Tapatalk

Ja bih ipak uzeo cool 1, koji je za običnog ne preterano zahtevnog korisnika odličan izbor. Le max dva je možda bolji za nekog ko voli da ima više romova na raspolaganju.
Naravno zavisi i od cene.

Zato i rekoh tako kako sam napisao... Najkompletniji. To ne znači naravno najbolji izbor za sve. Za nezahtevnog korisnika je i Cool1 odličan izbor. No vodim se time da ipak na ovom forumu imamo malo zahtevnije :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Pa pazi... Meni je najkompletniji onaj koji je najbolje izbalansiran. A recimo uz zahtevne korisnike meni to podrazumeva intezivnije korišćenje telefona gde je dobra baterija ozbiljan plus. I tu SD820 @ 2K 5.7" troši sigurno više od SD652 @ 5.5" fullHD. A ima 1000mAh manju bateriju. I ne znam za vas, meni je nedostatak 3.5mm ulaza minus. Plus što sam imao prilike da vidim X626 uživo i mogu reći da poledjina kamere osetno više "štrči" u odnosu na Cool1. Le Max 2 mi deluje da ima isti dizajn kamere.

Dobar plus za Le Max 2 svakako jeste band20 za 4G, optička stabilizacija, 95% NTSC pokrivenost boja naspram 72% i Quick Charge tehnologija. Šteta što pozadi nije dual kamera.

Inače, joybuy drži najzgodnije cene za Cool1 - 103.6€ za 4/32 i 130.3€ za 4/64: https://www.joybuy.com/3299423.html?isActivitying=false
S obzirom da mi se telefon baš svidja, razmišljam da bacim ovaj 4/32 u oglase i naručim 4/64 :d

Banggood ima pre-order za 25.12. od 99€ (uz kod 12BGCOOL1PH) i izgleda da će biti i srebrni u ponudi.

Poslednja izmena:
Ja sebe recimo smatram jako zahtevnim korisnikom. U teoriji stoji to što ti kažeš ALI... Ja sa svojom heavy upotrebom imam preko 5h SOT na Le Max 2. Da li bi bilo dobro da je 7h? Svakako. Ali da li je 5h dovoljno dobro? Jeste. A sve ostalo je bolje bez ikakve dalje priče. I onda kada sve staviš na vagu... Na to ciljam. E naravno onda dođemo do faktora cena. Ako pričamo o 80€ razlike recimo, tu se već postavlja pitanje... Ako pričamo o 30, ja se iskreno ne bih mnogo dvoumio. Ljudi tek sad obraćaju pažnju na LeEco brend ovde iako nas par koliko dugo priča da su uređaji fenomenalni, pogotovo kada se uzmu u obzir cene.

Što se tiče 3.5mm, ja iskreno ne vidim problem. Uz telefon ide adapter, prikopčaš ja jednom za slušalice i to je to. Mada kažu da su i CDLA slušalice odlične. Iz neke modele su išle i one kao poklon no ja ih nisam dobio.

A na KP ni jedan LeTv ispod 170e preterali ga bas.

Vcrs sam imao susret sa Ulefon Mix telefonom na slavi izgleda kao telefon od 5'. Lepo izgleda vlasnica kazs da je sluzi samo mi se pozalila na bateriju kaze ne moze ceo dan da joj izgura.
Mada za mene ona nije normalan korisnik jer se ne skida sa telefona, tako da ne znam sta bih rekao.

Cool 1 kupljen na banggood i placen 96 eura,poslat 29 Novembra,pise mi da se od 8 Decembra nalazi u Nemackoj,kupljen devojci koja ima xiaomi redmi 3 koji je sampion baterije,mislim da ce ga ovaj dostojno zameniti jer ima cale leeco x520 vec pola godine i telefon savrseno radi,oba imaju isti cpu samo cool 1 jacu bateriju i dve kamere,za te pare mislim da je to extra kupovina.

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Hvala ima da kupim max2 al je roze uzas jedan :) .Uzecu ga na nemacku adresu iz kine jel neko zna jel ima nekih dazbina u nemackoj i kojih?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja imam roze, veruj mi da uživo uopšte ne izgleda loše kako mnogo misle. Mnogo više je zlatna nego roze. Pogotovo ako ga držiš u case-u koji dolazi uz njega.

Ako je naznačeno da je tax free dostava onda je bez troškova ali proveri to na konkretnom sajtu sa koga naručuješ, nije svaka dostava tax free.

Šta se sve prodaje po ceni Le max 2 i skuplje je blago rečeno sramota. 135 evra za sd820 i OIS je neverovatno dobra opcija, a rose gold se rešava futrolom.

https://www.kimovil.com/en/list-smartphones-by-processor/qualcomm-snapdragon-820-msm8996

Za one koji i dalje ne shvataju, to je Samsung Galaxy S7 hardver (u globalu) po ceni manjoj od smrdljivog Samsung Galaxy A3.

Banggood ima pre-order za 25.12. od 99€ (uz kod 12BGCOOL1PH) i izgleda da će biti i srebrni u ponudi.
I ja ću ga naručiti, samo koju boju. Ići će u oglase, jer je x820na carini + banggood daje 9% cashback.

Sent from my x600 using Tapatalk

Nije baš s7 hardver - ovde imaš primer 1:30 s7 Edge kamere vs Le Max2 recimo:
https://www.youtube.com/watch?v=1wRAKWo_YuI

A što se tiče roze boje kapiram da je to ta neka nijansa kao Onda v80 tablet što imam. To kažeš da je "roze" tek ako neko pita na koju boju ti vuče inače je poprilično neutralno-zlatnjikava.

Poslednja izmena:
Zna li neko koji je originalni naziv za Tesla 9.1? Trebam naručiti masku ali nikako skontati koji je to zapravo model...

Nazad
Vrh Dno