- Učlanjen(a)
- 04.11.2016
- Poena
- 50
najbolje sto riknu nakon par dana, nedelja..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja sam platuo na gearbestu neku 32gb 3 dolara, pre dve godine. Koristi se svaki dan za muziku u kolima, radi i dalje.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ja očekujem da moj x626 stigne sledeće nedelje. Kakvi su ti generalno utisci o telefonu? Koliko traje baterija?Imam x626 ja sam veoma zadovoljan. Ja sam ga platio malo skuplje 109 evra ali sam juce kupio ovaj za 95 evra. Kamera je zver. Na aplikaciji koja dolazi na telefonu malo je los fokus, ali sa snap camerom pravi ostre i dobre slike sabija. Telefon je stigao sa skroz ociscenim romom od kineskih aplikacija, i sve radi ok. Ono sto sam primetio jeste da su boje na ekranu kao izbledele, tj ima on podesavanje boja ekrana ali na x500 koji sam prodao boje su bile mnogo jace kada se stavi opcija vivid. Plus ekran je 5,46 inca pa je jos malo za po milimetar rekao bih vece ono crno oko ekrana, razumete me na sta mislim.
Može, sa kodom sa kimovile, oko 160e.Le Max 2 -> 167€, ne može jeftinije.
https://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X821-4GB-32GB-Smartphone-Gray-385436.html
Ima i 4/64 verzija za 191€ ali je to X829 model koji ne podržava B20.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Mi 5s sa 4gb rama.Xiaomi Mi5S,LeEcco Le Max 2,LeEcco Le Pro 3,Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy Note 4,koji bi vi uzeli?Sveo mi se izbor na ove modele pa da vas pitam za misljenje.
Samsung se popravio sa novim modelima sto se tice baterije. Drugar ima S7, prezadovoljan je. Kompletan telefon, odlicna kamera, baterija, ekran, slot za sd karticu itd...Xiaomi Mi5S,LeEcco Le Max 2,LeEcco Le Pro 3,Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy Note 4,koji bi vi uzeli?Sveo mi se izbor na ove modele pa da vas pitam za misljenje.
mi5 djubre baterija pola dana zagreva se strasno citac otiska uzas samo RN4x ili mi max od jeftunijih saomija...Samsung se popravio sa novim modelima sto se tice baterije. Drugar ima S7, prezadovoljan je. Kompletan telefon, odlicna kamera, baterija, ekran, slot za sd karticu itd...
Takodje su sredili i touchwizz koji sad ne laga kao ranije i ne usporava telefon. Primetno i kod slabijih modela, drugar ima J5, budzet varijanta, radi odlicno, mesecima vec. I kamera mu je pristojna. Po mom misljenju i dalje precenjeni telefoni. Makar za nas standard...
Mozda Xiaomi mi5, kazu za mi5s da je kamera slabija, makar kada sam ja gledao. Nema neke velike razlike ni u soc-u...
imao sam 3 mi5 siguran sam da je djubre!Hvala vam puno na savetima.Za sada sam nekako najblizi da uzmem Mi5s.A Leeco(le pro 3)nema na kp,dok xiaomi-ja ima,a ne narucuje mi se nesto iz inostranstva.
@sarpi
Mozda ti je zapao defektan uredjaj.
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Izgleda da su ti se stvarno zapali losi uredjaji. Znam par njih koji imaju mi5 i prezadovoljni su. Jedino ih softver zeza, najnoviji, ali to uvek moze da se preflesuje. Baterija odlicna, kamera, touch, greje se doduse na punjacu dosta pogotovu ako se tad koristi.imao sam 3 mi5 siguran sam da je djubre!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pogledaj na kimovil sajtu, unesi parametre koji vama najvise odgovaraju. Samo zvucnije kineske marke, nikako garazni brendovi. Bolji je Xiaomi redmi 4 pro od 4x, ako vec uzimate njega u obzir, u Kini je jeftiniji nego kod nas, kao i redmi 4x, mislim da je ispod 100€ tamo zadnji put kada sam gledao.Imam drugara koji će sredinom oktobra dolaziti iz Kine pa me zanima koji telefon bi mogao da pazari tamo do 150€? Može i nešto jače (10%) ako je baš neki ultra-sega-mega best buy ili promocija.
Kriterijumi su sledeći:
Kupujem za devojku koja trenutno koristi Galaxy S2. Napominjem da bi shvatili da će bilo koji Kinez biti kvantni skok za nju.
Nikakvi custom ROM nisu potrebni - eventualno stock Android ako je 100% funkcionalan.
Redmi 4X (običan, ne Note) joj se svidja, ali je napomenula da joj deluje težak... pa... šta bi bilo slično a lakše?
Od ostalih stvari plus bi bila baterija, fizički home taster spreda i kamera - tim redom.
I da, phablet nije opcija.
Videces ako je vama dobra baterija jedva dan onda ok.Na rn4x duplo bolja baterija i cpu se ne greje i veci ekran a FP je vrh za mi5.. Mada sa nekog krsha kad predjes na bilo koji saomi je do .. [emoji41]Izgleda da su ti se stvarno zapali losi uredjaji. Znam par njih koji imaju mi5 i prezadovoljni su. Jedino ih softver zeza, najnoviji, ali to uvek moze da se preflesuje. Baterija odlicna, kamera, touch, greje se doduse na punjacu dosta pogotovu ako se tad koristi.
Meni stize za nedelju dana mi5, pa cemo videti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari