Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Snapdragon je u stvari vrsta cvijeta.

Ima li neko iskustva sa ZTE nubia Z11 max?
Deluje mi da poprilično nudi za 200 i neki $.
Ja sam se danas malo igrao sa njim. Drugaru stigao pre neki dan.
Vanredno lep telefon, čak i sa 6" ne deluje veliko kao što sam očekivao. Možda zato što je tanji i ima manje bezele u odnosu na RN3Pro koji ja koristim, pa mi tako deluje. Izrada je takođe odlična. Ekran je prelep. Sve u svemu prelep i jako kvalitetan telefon.
Softver je po meni teška kršina koju što pre treba da promeni. Možda je dobio i neki "kuvani" softver pa zato i ne može da uđe u delu menija za ažuriranje. Takođe, ne stižu poruke na WA i Viber dok ih ne otvori. Ja na RN3Pro koristim MIUI za koji nemam neko posebno mišljenje, ali ono što je na njegovom Z11 Max je smeće.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru, tako mi i deluje na slikama :)
Došlo vreme da menjam ovaj redmi note, rn3 ili rn4 sd ako izađe su sigurica ali razmatram i druge opcije.
Ovaj Z11 max mi je zapao za oko kao i LeCool1 koji deluje zanimljivo, takođe. Samo ne znam kakva je podrška zajednice za navedene, to će presuditi na kraju.
Još neki predlog za budžet do 200$ u Kini?

Sacekaj rn4 sa s652. To ti je Best buy u najavi

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Razmisljam da uzmem xiaomi max preko kp.. jel imate nekih drugih preporuka za slicnu cenu, da je dostupno na kp? Ne mora da ima tako masivan ekran :)

Ljudi, treba mi relatovno hitna pomoc. Treba mi preporuka za apsolutni bestbuy telefon do 250$, ali ne bilo kojih 250$ nego sa dx sajta.
http://www.dx.com/c/cell-phones-acc.../android-phones-526?priceFrom=100&priceTo=250

Imam neke poene kod njih koji su bili namenjeni za nesto, ali smradovi zahtevaju barem 50-50 poeni-placanje. Sada mi je ostalo 117$ koji veceras propadaju pa trazim nesto od oko 230-250$. Lomim se vec neko vreme kako da iskoristim, ali mi nista ne treba.

spec nisu lose, steta sto je bljak.
Ima li jos predloga?

Onda nista bljak

Slazem se sa Darkom.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Al samo pink i zlatni :)

Gdje ce muskarac sebi kupit pink ili zlatni telefon [emoji13]

Sent from my x600 using Tapatalk

Šta fali zlatnim telefonima?

Suviše su gej za šmekere sa pink telefonima.

Da završimo sa šalom. Zlatni nisam imao nikada no, da, brinuo sam i ja kako će ovo Rose Gold da izgleda. Ništa specijalno, više je gold nego rose, pogotovo što kad staviš u case, cela priča postaje smešna.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Šalio sam se i ja, žena ima zlatni Le 1 Pro, izrada bez greške, boja meni sasvim prihvatljiva. Potpuno subjektivna stvar, samim tim ne preterano smislena za diskusiju.

Srećna nova godina!

e niste normalni.
huhu, ovaj leeco je ozbiljan telefon. jes malo odbojna boja, ali mi je samo bitno da istrosim poene, a tel mogu da prodam. I sad se vi pitate zasto onda onaj lenovo nije odgovarao. Hteo sam da profuram telefon pre nego sto ga uvaljam.

Razmisljam o investiciji pa se bacam u biznis.

Hvala na savetima

Možda ti deluje sad smešno ali ovaj telefon ćeš ozbiljno da razmisliš da zadržiš. Veruj mi :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Srećna svima nova i puno novih sada već poznatih kineskih telefona vam želim!!!

Sent from my Le X820

Vaistinu. Kad je već bljak, valjda bude boljih modela u 2017.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na kraju sam uzeo umi max.
Leeco mi je ipak bio prevelika investicija. Realno, takav telefon mi ne treba. Jednostavno nije za mene (ne boja nego sve ostalo). Cak i za preprodaju, to bi se mnogo oduzilo za malu zaradu do koje mi nije stalo.
Umi max me ispao 80$ sto je smesno za iole normalan telefon. Taman ce da zameni jiayu s3. Lepo izgleda i pristojne su spec. Vidim da ima nekoliko zalbi na netu na gps, ali ni to mi ne znaci nista. GPS upalio 2x cele godine. Kamera mi je nepotrebna takodje.

Cekam da se pojavi xiaomi 5c pa da mozda njega uzmem za sebe.

I ja cekam 5c. 4c sam uzeo majci i odusevio sam se. Za matorog gledam redmi 4 pro, posto mu je jako bitna baterija i da bude do 5". A zasebe cekam 5c ako i bude uopste. Bio je bese najavljen za 16.12. ali nista od toga. Mislim uzeo bih ja najradije mi6 sa sd835 samo se nesto plasim da necu moci da se protegnrm toliko. :)

Nazad
Vrh Dno