Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Svaki Mi4 ( i, c, s) je imao SD 8xx, čudno bi bilo da to promene, ali opet najavljena cena od 150$ mi se čini preniska za SD 820.

edit.

Upravo sam ovo našao, ima logike

Rumored to go by the name Xiaomi Mi5c, the smartphone will likely be packed with Xiaomi’s own Pinecone System-on-Chip. Reportedly, the Pinecone SoC will employ ARM Cortex A53 Octa-Core processor clocked at 2.2Ghz. The smartphone maker has been working on the Pinecone from some time now and finally it shall debut on the Xiaomi Mi5c.

Poslednja izmena:
Pa to nije istina. Mi4i je imao s615.
Ako bude bio s652 to će biti više nego dovoljno.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pozdrav, imam jedno pitanje.
Ako imam EU ROM weekly, moram li da flešujem svake nedelje rom (odnosno da update-ujem) ili mogu da flešujem poslednji rom, a da prije toga nisam flešovao pretposlednji?

Ne moraš svake nedelje, možeš da preskačeš koliko hoćeš... Xiaomi EU weekly je uvek ceo ROM, ne samo razlika izmedju dve verzije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

za EU ide bez carine/poreza
Xiaomi Mi5s 3/64 do cetvrtka do 23:59..
kuponi i visina ustede na slici:
74210b98fbe30142d8b92e5348dadb28.jpg

zivjeli.. :)

from my Le X720 on TT

Koja je okvirna cena? Ovako nešto bi mi odgovaralo kao zamena za OP2, mada nije aktuelno trenutno.

Vidim sad da je Pro6 oko 300 dolara, računam da će i ovome pasti cena za par meseci. Najviše me privlači veliki amoled (to mi nedostaje još od S3) a uz to je i dobra baterija i 4/64GB koje i sad imam ispod kojih ne bih išao.

Da ,samo što je pro6 fail . :) Npr pro6s je 400$ na Aliju i ne verujem da će brzo ići dole.

Inače kod ovog pro6plus se Kinezi hvale da su 220dana radili na algoritmima za kameru [emoji102] kineska posla.

Edit
PRO spend. 6 Plus Samsung's IPS pattern signal processor, and Samsung Meizu camera team and close cooperation, 7 and from South Korea, 13 people stationed Samsung LSI factory, after 203 days, 21719 lines of code modifications, including the addition of a new The ArcSoft algorithm.

Meizu said, PRO. 6 Plus camera has been raised two main aspects, one day dramatically improves the detail, the second is more pure noise control.

Poslednja izmena:
Vidim sad da je Pro6 oko 300 dolara, računam da će i ovome pasti cena za par meseci. Najviše me privlači veliki amoled (to mi nedostaje još od S3) a uz to je i dobra baterija i 4/64GB koje i sad imam ispod kojih ne bih išao.
2560 mAh dobra baterija, 5.2" veliki ekran?[emoji32] Jedino ako pricas za tu novu plus verziju pro 6!? [emoji14]

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Priča o pro6 + :)

Za novi pričam. :) Nije mi žurba, OP2 sa Cyanogenmod 14 leti, jedino me iritira što senzori često blokiraju, a to im je standardan problem.

Opet ga guraju na rusko tržište oficijelno(početkom 2017) a osećam da opet nema lte20 :)

Priča o pro6 + :)

Po njegovoj prici, ne bih rekao... Mislim da prica za obican pro 6. Mada i taj plus na 5.7inch qhd - baterija od samo 3.4k i zver od procesora exynos, pa zar nisu mogli malo vecu bateriju upakovati u to povece kuciste, na stranu to da se baterija puni do 60% za samo pola sata...?

Sent from my Redmi Note 3 Pro

A *** tanak je 7.3mm. nešto kao huawei 6p samo što je generalno uži i niži od 6p. 6p ima 3450mah. Plus ovaj meizu ima force tach ,i to zauzima mesto.
155.6 x 75.7 x 7.3 mm  a 6p je 160mm * 79mm.

Ruje na forumu pišu da ima lte20.. videćemo ovih dana

Poslednja izmena:
Mora biti vrhunski. Meizu je to. Čekamo tebe da ga nabavis i pišeš review :)

Meizu actually one-ups Samsung with its new mTouch fingerprint reader - it triggers in a blink of an eye (0.15s) and has a built-in heart rate monitor too. The Pro 6 Plus has a dedicated audio chip by ESS (ES9018K2M), if the name sounds familiar, it’s because LG tapped the same company for the V20 audio (ES9218).

MEIZU PRO PLUS 6 has a metal multi purpose drawer under 2 sim card nanoSim format with support for 4G frequencies in Russia (including Band20) and VoiceLTE.

http://mymeizu.ru/news/novyy_ultima...gman_meizu_pro_6_plus_predstavlen_ofitsialno/

Vreme će pokazati

Poslednja izmena:
Ima već neko vreme kako je to sve dostupno... :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Još da mi neko objasni gde u Pekingu da kupim Meizu telefon kad budem išao sledeći put :D. Juče šetao gradom, obilazio Zaboravljeni grad, pa bio po centru po onim silnim mall-ovima i niko ni da bekne engleski, samo mi odgovaraju sa 'No' :D

Još da mi neko objasni gde u Pekingu da kupim Meizu telefon kad budem išao sledeći put :D. Juče šetao gradom, obilazio Zaboravljeni grad, pa bio po centru po onim silnim mall-ovima i niko ni da bekne engleski, samo mi odgovaraju sa 'No' :D

http://retail.meizu.com/index.html

Odaberi iz prvog padajuceg menija prvi grad ( Peking )
Prevedi na engleski, ali adrese su kineske :)

Samo što su u radnjama skuplji mobovi nego kada se uzimaju online :)
Čitao sam negde o tome

Dobro da te nisu ignorisali ili pobjegli, što nije čest slučaj. :D

Sent from my MI 4W

za EU ide bez carine/poreza
Xiaomi Mi5s 3/64 do cetvrtka do 23:59..
kuponi i visina ustede na slici:
74210b98fbe30142d8b92e5348dadb28.jpg

zivjeli.. :)

from my Le X720 on TT
Čekaj ovo na sajtu su cene za popustom ili može još da se skine za ovim kodovima što si okačio?
Kontam da je ovo Grosso shop?

Probao sam za Mi5S gray 64GB Stock in Europe i neće?

Nazad
Vrh Dno