Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

I iPhone kupuju milioni ljudi, a nemaju ni slot za memorijsku ni izmenjivu bateriju, a košta papreno.

Apple-u se može oprostiti, a Meizu ne može...

Apple je jedan, pa nemash izbora, kod androida mozesh da izvoljevash koliko god zelish, pa sam birash shta ti je najbitnije na kraju i koliko si za to spreman da platish.

Игры на Meizu M1 Note с MediaTek MT6752 с FPS + бенчмарки (games + bench...)
[YOUTUBE]M9LU_I7Q0jo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Mi3 na KP 275 eur. Poprilicno jeftinije nego iz kine + dazbine.
Sverc iz Madjarske? Prodavac je iz BG-a.

To je normalna cena. Bilo je po 245 ali je verovatno poskupeo zbog rasta kursa USD

Opet pitam predlog za telefon do 80 € bez carine za zensku osobu.

^pogresna soba drugar

Ma uvek smo ovde pisali o predlozima sta me sad lozite. Ovaj THL 6s sam i ja spazio ali neki su ovde pominjali negativna iskustva sa njim.

Čekaj neku akciju, biće ih iza Ngc.

Ја сам наручио два комада другару за клинце још док су били у предпродаји. Клинци 9 и 11 година. Масакрирају их сваки дан. Раде и даље без грешке.

Posto cu najverovatnije da uzmem Jiayu S3,da li neko zna ima li led notifkaciju,nigde ne mogu da nadjem?

Gearbest
99de0e97ba2d03b837f9d4f2e881b909.jpg

Review: http://www.gizchina.com/2015/01/31/mlais-m9-review-not-quite/

Poslednja izmena:
Okacio sam link za review gore. Jedino je GPS podbacio.

Najbolji aliexpress trgovci mobitelima:

Bloomberg Mikki 99.8%
BlackPeach Digital 99.4%
Shenzhen Chigon Technology 99.3%
J-AIR (HK) Technology Co. 99.2%
ETstar 99.2%
E-Sun Mobile 99.2%
FANTACY TECHNOLOGY 99.1%
Shenzhen Ugood Electronics 98.9%
Shenzhen Eternal Technology 98.6%
Eternal Team 98.6%

Manji trgovac ali je odlikaš:
Shenzhen Top-One Trading Co., 100%
Hvala na ovoj informaciji, posto sam noviji i nisam bas puno upucen u kupovinu preko alija ovo ce mi dosta pomoci [emoji4]

Zdravo ljudi, pratim ovu temu već neko vreme, pa bi mi bio potreban savet šta da uzmem za bolju polovinu. Pošto plaća sama, odredila je, da bude do nekih 150-170eur sa dažbinama (unutar EU, tako da je to 22% PDV) da je do nekih 5", iako nije sitna ženica, ne voli glomazne telefone, solidnu kameru i procesor, koji neće da odapne uz 2 otvorena appa, te ako može link na prodavca, koji ima DHL slanje a da nije neka abnormalna cena. Ja imam Moto G 1st gen. našao sam i Honor Holly (valjda Huawei?) to se sve nekako uklapa u tu priču. Ovde za te pare (u SLO) operateri nude neke krševe, pa računam, možda da se nešto bolje nađe među kinezima. Hvala na svim sugestijama.

Poslednja izmena:
Neki prodavci sa alija imaju skladišta u eu,pa se ne plaća carina. Jedino transport nije free,već 15ak dolara. Taman gledaš telefone do 170dolara+dostava,izadje te oko 170e
A sto se tice modela za to sačekaj nekog drugog,ne pada mi nista na pamet. Možda onaj ulephone z (mislim da se tako zove)
Edit-nije ulephone,ne mogu da se setim modela. Ali lepo izgleda,znam samo da ima case u obliku slova z,setice se neko modela. Mislim da knap upada u kriterijum

Poslednja izmena:
Jel Gearbest podrzava placanje preko Paypal-a? I jel salju u Srbiju?

Preporuka za sve novajlije koji nisu pratili temu od početka da pre nego što urade kupovinu na nekoj nepoznatoj stranici radi uštede nekoliko dolara urade pretragu na "hotinbuy.com". I pročitaju sledeći članak http://www.telekineza.com/jeftino-jeftinije-hotinbuy-com/. Čisto informativno.

Nazad
Vrh Dno