Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Dobra cena za najsladji rod(imam i ja svastiku znam sta pricam :) ) Odlican si posao napravio.
BTW, danas poscinje sa radom novi GPC u Zemunu, sad ocekujemo brze usluge kako su rekli sad nije nista manuelno vec sve automatski-masinski.

Poslednja izmena:
uhh, dobro je :) bas sam se bila zabrinula.
...
kako vi porucujete ove preko 200$? jel placate carinu i ostale troskove? meni je ovo potpuno nov svet.

Pa moraš da "otvoriš četvore oči" ,) dakle prvo odrediš koji ćeš model - šta ti se sviđa onda uporediš cene (da li češ na pandi ili na aliju, sve jedno) ipak ti predstoji traženje i upoređivanje, zatim gledaš ko kakve ocene ima (tu su sada malo zeznuli stvar jer onaj koji uloži žalbu - dispute ne može da da lošu ocenu prodavcu) ali gledaš i komentare za konkretno taj model što tražiš, pitaš ovde kakva su iskustva naših ljudi i tako ... Carinu i PDV ćeš sigurno platiti e sada koliko to već zavisi i od cene telefona koji si naručila i šta ti Kinezi napišu da si platila.

Sad ostali, ako imaju šta da dodaju ...

Koliku carinu mogu da očekujem za telefon od 106$ sa Alija? Znam da ne može tačno ali ono, otpilike, koliko ne bi smelo da pređe?

hvala. I jos jedno pitanje, telefon je na popustu jos 3 dana i ja sam a kupio ali jos nisam platio. Ako platim po isteku akcije koja se cena racuna? Jel imao neko takav slucaj?

Moguće da šalju, ali se u svakom slučaju plaća pdv, i oni troškovi carinjenja koje sam naveo.

Ali bar neces da cekas mesec dana da stigne nego do nedelju dana plafon, koliko sam shvatio tebi je bitnije da ti stigne za najvise 2 nedelje nego odakle ce, i iz Kine ces da platis te troskove...

Nije za mene, Protos je pitao za naručivanje na koleginu adresu u Norveškoj, a ja sam mu samo dao neku dodatnu informaciju.

su ovi kupili visak kucista od zopo-a? identicno izgleda

Pa moraš da "otvoriš četvore oči" ,) dakle prvo odrediš koji ćeš model - šta ti se sviđa onda uporediš cene (da li češ na pandi ili na aliju, sve jedno) ipak ti predstoji traženje i upoređivanje, zatim gledaš ko kakve ocene ima (tu su sada malo zeznuli stvar jer onaj koji uloži žalbu - dispute ne može da da lošu ocenu prodavcu) ali gledaš i komentare za konkretno taj model što tražiš, pitaš ovde kakva su iskustva naših ljudi i tako ... Carinu i PDV ćeš sigurno platiti e sada koliko to već zavisi i od cene telefona koji si naručila i šta ti Kinezi napišu da si platila.

Sad ostali, ako imaju šta da dodaju ...

e hvala :)
nije bas lako pretraziti reference o ovim kineskim.
ja sam se nesto dvoumila izmedju giayu i elephone (zbog izgleda), ali sam procitala ovde da medju vama ima korisnika giayu, pa mi je to presudilo.

Imas onaj elephone post iznad za iste pare ako ti treba manji.

Cini mi se da je ZTE ozbiljnija firma. Citajuci forum nisam primetio da je neko podelio iskustva sa elephone telefonima, tj. kakav je njihov kvalitet.
I nije mi jasno ovo sa 3G WCDMA 850/2100MHz. Bese kod nas mora da bude 900/2100? To ne predstavlja problem?

Poslednja izmena:
Informacija iz prve ruke za ljude iz Beograda, koji su naručivali nešto od Kineza, a očekuju da im stigne ovih dana:

carina na današnji dan obrađuje tek pošiljke koje su im pristigle na carinjenje 7.oktobra. Moj telefon im je stigao na carinjenje juče, što će reći da nema šanse da ove nedelje očekujem mob.

edit: novi Zopo flagship:

http://www.pandawill.com/zopo-zp999...20ghz-3gb-32gb-4g-lte-140mp-black-p94030.html

Poslednja izmena:
^Izgleda kao neki nn kinez od 70$

pa dobro, nije bas tako, ali jesu mogli malo vise da se potrude oko dizajna.
barem je pocelo. nadam se da ce uskoro krenuti lavina ovih telefona i da cu moci da uzmem neki

Za te pare ja bih pre uzeo Meizu MX4

Meizu je 100$ više, makar za sad :)

Dobro, da ne sitničarimo. Ja rekoh da taj sivi ni za 100 zelembaća ne bi uzeo, ogavan je.

Informacija iz prve ruke za ljude iz Beograda, koji su naručivali nešto od Kineza, a očekuju da im stigne ovih dana:

carina na današnji dan obrađuje tek pošiljke koje su im pristigle na carinjenje 7.oktobra. Moj telefon im je stigao na carinjenje juče, što će reći da nema šanse da ove nedelje očekujem mob.

Kod mene za poslednjih 10ak posiljki, sve neka tehnika sitna i krupnija :), postoji zlatno pravilo, 6x 10200 GPC BEOGRAD, Otprema, pa dva dana posle toga dobijam posiljku :)

Možda i nije fake, ali gledaj shipping fee :)

@protech

Jel ti znas kako u opste izgleda p780 i koje specifikacije treba da ima, ili bar po cemu je karakteristican?

Ako bar nista drugo sigurno si pogledao druge p780 koje se nude na istom sajtu, i video da li su slicne cene, izgleda i karakteristika?

Nazad
Vrh Dno