Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Ima neko neku preporuku za sub 100$ kategoriju? Dokle god imam visinske radove ne želim da kupujem dobar telefon, a tražim nešto da zameni Blade.

Gledah pulid f11 za koji je neko ovde okačio link, nije skup :d, ne mogu da nađem nešto romove za njega.

Da li je neko imao dodira sa ovim s4(5) kopijama kao npr
1
2

Poslednja izmena:
@Monk Psycho
Mislim da do 100$ najbolji izbor bi bio Jiayu F1 za 68$... :)

Poslednja izmena:
Ima neko neku preporuku za sub 100$ kategoriju? Dokle god imam visinske radove ne želim da kupujem dobar telefon, a tražim nešto da zameni Blade.

Gledah pulid f11 za koji je neko ovde okačio link, nije skup :d, ne mogu da nađem nešto romove za njega.

Heh ja kacio, drago mi da ti se svidja :)

Ja sam za drugaricu narucio ovaj:
http://www.aliexpress.com/item/Orig...smart-phone-5-0inch-512MB-Ram/1409099832.html

Jeftin, na papiru zvuci veoma korektno i proveren prodavac... E sada videcemo sta ce biti od svega

Slabo brate to, 512 RAM, 540 reza, ali dobro koliko para toliko i muzike.
Po meni jako lose mada za 60 keka i ne moze bolje.

Edit:
Mada mozda i moze malo bolje ako nista drugo ima duplo vise RAM-a za iste pare.
http://www.aliexpress.com/item/w800...AM-4G-ROM-4-5-inch-Capacitive/1904770991.html

Poslednja izmena:
Fake, ne postoji Note od 5inca, samo od 5.5. :)

Ja vam dao dva sa giga rama al mi ne fakate ni dva posto.

Da li je neko imao dodira sa ovim s4(5) kopijama kao npr
1
2

Ja naručio za kevu ovaj:
http://www.aliexpress.com/item/Orig...QHD-Screen-1GB-4GB-5MP-Camera/1620621084.html

Javiću utiske kad stigne za par dana...

Narucio ja ovaj sa pande:
http://www.pandawill.com/newman-k1s...reen-android-42-13mp-camera-black-p87977.html
Videcemo da li sam se *****ao.
Inace na Singapost stoji da ovako:

28-07-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
01-08-2014 Despatched to overseas (Country code: RS)
03-08-2014 Arrived at overseas (Country code: RS)

Kada od prilike ga mogu ocekivati u Srbiji?

Hvala na linku. Stiglo je kod nas:

03.08.2014 13:44:04 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
03.08.2014 14:14:02 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu

Ima li sada nekih naznaka od prilike jos koliko se ceka? Zamolio sam Kineze iz Pande da mi uz njega ubace neki njihov racun da bi ubrazli carinu. Trazio sam neki A4 sa njihovim logom, pa da vidimo da li to prihvataju nasi carinici.

računaj bar još najmanje 5-6 dana razvlačenja po carini...moja procena je sredina sledeće nedelje...inače, neko je ovde imao neke žalbe na newman, valjda se pregrevao ili nešto slično, nadam se da nećeš biti loše sreće s tvojim primerkom...za te pare je možda moglo nešto i od 5.5" da se nađe, mada verovatno teško sa 2gb rama...

Poslednja izmena:

ne mora da znači da je fake, izgleda da je prodavac prilikom copy paste samo ubacio karakteristike mi3 umesto redmi note...prodavac ima solidan feedback, dešava se da zabrljaju kod opisa karakteristika...

Na antelife-u imaju u Spaniji skladiste,da li neko zna ako se telefon poruci iz Svajcarske za koliko bi dana stigao tamo?(cale mi ide u petak u Svajcarsku i bice tamo nedelju dana)

http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro_is_official_with_a_6inch_qhd_display-news-9245.php

gsmarena_001.jpg

uh što je moćan :cigar:
i ima manuelni shutter speed do 4 sec :)

ali cigla od 6" :wall:

a telefon inače gledamo isključivo otpozadi :d

mrzim ruzne telefone :) mora da bude lep kao celina a ne od napred do jaja a sve ostalo kao kanta za djubre..

Ja vam dao dva sa giga rama al mi ne fakate ni dva posto.

Ja mu dao isto fon sa 1GB rama ne znam sta je problem uzgred recimo taj Jiayu g2f koji si ti dao je skuplji od ovog sto sma ja dao kao predlog za 20 eur, mozda covek nije heteo(imao) da da 20 jura vise?
Vidi mogao sma ja da mu dam foni od 1000 jura, ali nema covek para da to plati. ;)

Nije mi jasno sta im je trebala ta crna, sljasteca "plocica" iza. Kontam zbog raznih antena. To je jedino sto mi se ne svidja, inace telefon izgleda fenomenalno ali kazem ne svidja mi se ta plastika iza. Svidjaju mi se Lenovo telefoni, posebno high-end.

Poslednja izmena:

Ne znam da li je ovo upuceno meni s obzirom da nisi citirao nikoga a postovao si odmah ispod mog posta.
E sad ja ne znam kakve Note ime veze sa mojim postom i te tvoje brojke od 5 i 5.5 inca???
Nije mi jasno niti sma postavio ista za Note niti je iko rekao da je ista original.
Zanimljivo. Pozz

uh što je moćan :cigar:
i ima manuelni shutter speed do 4 sec :)

ali cigla od 6" :wall:

Ovaj lenovo kida :) Samo ipak je to phabletcina.. valjda ce izbaciti i nesto slicno samo manje.

Ekran 2K ali krsten IPS bez vecih limita, kamera izgleda ista ona koja ce biti i u N4 ili ona koja je u K Zoom (16mpix sony 1/2.3'', OIS, dual led itd) i vise rucnih podesavanja nego do sada, interfejs kamere je odlican i pregledan, sa dosta opcija, vidi se da su kopirali malo Nokia aplikaciju.. ma sve je ovako na papiru vrh pa jos i 4000 mAh. Svaka im cast, brutalan phablet.

I da, to sto ima vise rucnih podesavanja i generalno ozbiljniji interfejs kamere govori da ce nesto slicno imati i svi vodeci telefoni koji ce biti predstavljeni u narednih par meseci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno