Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Ne znam ja sam nasao na zvanicnom lenovo sajtu ovo:
http://shop.lenovo.com/us/en/smartphones/vibe/vibe-z/index.html#techspecs

Stvarno ne znam, i na pandawil-u se prodaje samo verzija sa dva sima, kao i kod vecine prodavaca na aliju. E sad na aliexpresu ima svega ali na pandawil-u bi valjda trebalo da bude original jer je jedini vibe z u ponudi. Sta to znaci? Da nigde nisi siguran da li je original. Onda je mozda bolje kupiti neki lenovo za koji znas da je fals, makar ga nisi skupo platio.

mislim da ove cifre mogu da izvuku i telefoni sa slabijom baterijom...

Porucen od Fantacy-a Coolpad 7320. Javicu utiske cim stigne ;)

Ima li kakav best buy do 4,7"?
Drugar hoce da naruci nesto do 120eur ali ne voli velike ekrane.

Postoje li romovi za njega? Miui nece da moze.

420 na vivo cn, a 480eur na Ali-ju, za ovu jacu verziju. Cudi me da su se tako malo ugradili.

Da.. Oni su uvek bili preskupi :)

Inace.

[YOUTUBE]LafL-H1-83o[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]9-Zn1jbzAnM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]lyEt-RYBYHQ[/YOUTUBE]

i jedan bonus klip u 240p "D

Jel moze preporuka za neki tablet od 7", eventualno 8", neki malo brzi sa 1GB ili 2GB rama?

Sta mislite o ovome? Koliko je brzo ovo?
http://www.pandawill.com/notebook-t...d-44-80-inch-ips-screen-8gb-white-p90914.html

Ja sam juce narucio ovaj tablet i posle par minuta shvatio da je fake :) Brzo sam otisao na live chat sa Gospodzom :) i nekako se dogovorio da otkaze kupovinu, sto je i ucinila.
Stigao mi mail sa paypal-a da su odradili refaund. E sad pitanje?

Gde ce stici taj refaund. Na sam paypal racun ? Bilo bi super kada bi mogli da mi vrate na master karticu, jer sam ovako osudjen da kupim neki shit do 99$ koliki je i refaund.

PS. Izgleda da ce biti dobro :) "If you paid by debit or credit card, your refund will go to that card. Otherwise, your refund will go to your PayPal account."

Poslednja izmena:
Pa ne deluje mi bas kao krs, iz nekih video review-a koje sam pregledao, pogotovo ne za 70e.

Verovatno je shvatio da je krš a ne fake.
Nije shvatio da je krs, nego je shvatio da su ivice oko ekrana mnogo deblje od originala, sto bi reklo da je kopija kineskog tableta :) (posto nosi isti naziv kao i original)

TCL je Alkatel, THL je posebna kompanija, Technology Happy Life im je ceo naziv.:)

Ja sam gledao, cinimi se bas na aliju kod nekog lika i sve kao ok, dok na kraju, posle gomile original slika, zadnja stoji ta sa debelim okvirom oko ekrana uz pokvarenu napomenu da paket izgleda tako i da su ga oni prepakovali zbog sigurnijeg transporta.
Ovaj je original, ali je pitanje da li ce da posalje tog ili debeljka :) uz to je i postarina 11$, mada nije ni bitno ukoliko je stvarno original.
Ja bi uzeo. U stvari, sigurno cu ga uzeti kad mi legne refaund.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno