Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Koji je to model MI3s? nikad cuo za takav , znam da ima samo MI3, bar na oficijalnom sajtu xiaomi

Pa tek treba da izadje (valjda), on ce biti sa 1080p rez i snapdragon 801. :)
I dalje se nista tacno ne zna, to su samo ciste pretpostavke. :)

za sve koji su što slučajno što namerno ovo propustili da vide prvi put :)

http://www.soyacincau.com/2014/07/1...-redmi-note-honor-3c-zenfone-4-and-zenfone-5/

Što namerno, ok je skroz test, i pokriveni su, bar meni, prilično zanimljivi telefoni. I po ovome što vidim, nijedan model nije ni toliko dobar ni toliko loš da bi kamera bila odlučujuća u izboru. Xiaomi note ima beskorisnih 13MP, fotografije imaju manje detalja, i lošije su nego kod 8MP modela. 1S mi nekako deluje najpotpunije, optimalan nivo detalja, i oštrine, i najprijatnije boje. Moj izbor Honor 3C ima prevelik šum, ali i najoštrije i najdetaljnije fotografije. Ja sam, definitivno, zadovoljan izborom. :)
Zenphone mi nije interesantan, ali ima onu opciju za noćno fotografisanje, može da bude korisna. Odlična ideja u svakom slučaju.

Pa tek treba da izadje (valjda), on ce biti sa 1080p rez i snapdragon 801. :)
I dalje se nista tacno ne zna, to su samo ciste pretpostavke. :)
To se jos uvek ne zna tacno, da li ce izici ili ne. Sada je u toku prica da uskoro izlazi MI4 tako da ne znam da li ce izbaciti dva modela u relativno kratkom roku. ( npr MI2 i MI2s su razlika nekih godinu dana.) Sto vise modela bolje svima :)

Carina se ne placa, vec samo porez. Bar sam tako ja platio kad sam narucivo u Francusku svoj xioami mi2

Romeo pogledaj i ponudu sa Jingdonga ili JD com engl. verzija. Šalju u Austriju

Inace samo mali update vezano za xiaomi (ako je vec neko naveo izvinjavam se na ponavljanju), uporedo sa predstavljanjem mi4, xiaomi ce predstaviti jos neki prozvod..na miui forumu je pomenuto da bi to mogao da bude mi3s, ili novi MIUI V6 (You must feel as excited as I am now! Guess what new products will be released? What do you expect most this time?)

Poslednja izmena:
Jiayu G5S review

[YOUTUBE]7irpHKyDaX8&list=PLxMhaLDOTvjgwrz_GHPAyTldW8TVMFTP1[/YOUTUBE]

Znaci na cenu telefona samo dodam porez i to je to?,kod nas bi kostalo carinjenje i sve dazbine oko 35 % od cene uredjaja,kontam da mi je onda jeftinije naruciti preko Beca

Naravno da je jeftinije, i naruci sa DHL stize za 3-4 dana, i sve sa DHL i porezom ce te izici kao i kod nas ili manje, a imat ces telefon za par dana.

Bilo skoro na istom tom sajtu. 500dolara. Mislim i mi3 je toliko kostao do pre 2,3 meseca. Uglavnom videcemo.

Ja mislim da ih huawei polako stiska sa cenom pa cak i lenovo i zte .Morace da krenu i oni da je spustaju

Poslednja izmena:
znaci mislite da ako se poruci tel iz kine negde u evropsku uniju tipa nemacka ,svedska da se placa samo pdv u visini 10 do 15 posto ?

Postoji razlog zasto su promo fotografije uvek tako lepe i ekran ide kompletnom povrsinom, a u realnosti jos niko nije napravio takav telefon - zato sto je ili nemoguce ili preskupo.

jedan od glavnih razloga je "slabost" gorile, odnosno skupoca safirnog stakla. Imam sat veoma skup sa safirnim staklom i garantujem da se ne moze razbiti, samo sto ja u zivotu ne bih mogao da kupim taj sat da ga nisam dobio na poklon. Pa dok neko ne izmisli bolju a jeftiniju varijantu od Gorille, ili felksibilne ekrane bez potrebe za staklom, a jeftine u proizvodnji, "whole front screen" telefone necemo da vidimo :)

Poručen Newman K2S White, nekako mi bilo žao da iskeširam 290$ za k910 Vibe Z :)

pa sledeci iphone ce imati upravo to. trenutno su im samo kamere sa tim staklom, ali ce od sada ekrani biti prekriveni.
ok, iphone nije simbol jeftinoce, ali za to su drugi razlozi.

btw, meni se ne svidja prikazan dizajn za mi4. mi3 mi izgleda fantasticno, ali ovo mi nije po meri. mi znak koji svetli je odlican detalj i drago mi je da se konacno koristi i zadnji deo telefona (ova vrsta signalizacije na mi, kao i one sens stvarcice na doogee).

Poručen Newman K2S White, nekako mi bilo žao da iskeširam 290$ za k910 Vibe Z :)
super izgleda taj newman. malo je previse galaxy look za moj ukus, ali super deluje telefon.
koliko si platio? vidim da je na pandi na solidnom popustu pa je nesto ispod 200$

Poslednja izmena:
super izgleda taj newman. malo je previse galaxy look za moj ukus, ali super deluje telefon.
koliko si platio? vidim da je na pandi na solidnom popustu pa je nesto ispod 200$

Upravo sa Pande sam i poručio.

Pa eto meni novog favorita za 200$ (na akciji), sad i Xiaomi Redmi Note mu ne moze prici. :)
PS: Cudno mi kako pre nisam pogledao spec. ovog fona, znao sam za njega ali ga nisam pogledao mozda zbog vece cene (250$). :)
PSS: Izgleda da su vecina Newman fona na akciji i pise Otpravka iz Moskvi : ''Attention Please: This K18 smartphone is stored at our Russian Warehouse, and orders will be directly shipped there; customers NOT from Russia are not suggested to buy''. Moze neko da objasni ovo?

Poslednja izmena:
Gde si to video za Moskvu, ja ne uspevam da nađem...

Logično bi bilo da će shipping ići čak i brže iz Moskve nego iz Kine, zar ne?

Ne znam za te Newmane, dosta mi je 1 N2, koji je urađen početnički i fušerajski, ko da ih Newman iz Seinfelda radi.

Nazad
Vrh Dno